IZRADA KVANTNOG HOROSKOPA-CENA 5040 rsd-ZAKAŽITE TERMIN NA: 063 885 16 17


Izrada  kvantnog horoskopa podrazumeva tumačenje vaše natalne karte, samim tim i periode koji vam se ciklično dešavaju. 

Usmeni test sačinjen od 49 pitanja, koja nas odvode tačno u centar trenutnog problema, a samim tim i donose tehnike kako da se rešavate.

Dobijete tabelu za način ishrane koji odgovara vašoj ličnosti, hrana je ništa drugo do energija koja nas iznutra pokreće, koja nam održava fizičko telo i veoma je bitno da znamo koji energenti nas pokreću, a koji nam dodatno oduzimaju vitalnost.

KAKO SE RADI KVANTNI TEST I HOROSKOP?

  • Jedan termin se zakazuje da uradimo usmeno testiranje, dakle na 49 pitanja dajete odgovore. To vremenski traje 15 do 30 minuta
  • Ostavite svoje podatke za izradu natalne karte.
  • Zakazujemo termin za čitanje natalne katre, kao i vaša pitanja i odgovore, prosečno trajanje je do 60 minuta.

Tumačenje uvek ide dan do dva nakon testiranja, ne postoji program koji može obraditi vaše podatke, dakle radi se isključivo znanjem ne uz kompjutersko izbacivanje podataka koje možete i besplatno pronaći na internetu.

IZRADOM KVANTNE ANALIZE POSTAJETE SVESNO BIĆE KOJE USMERAVA SVOJ ŽIVOT U ŽELJENOM PRAVCU!

Potrebno je da priliv energije koja dolazi do vas usmerite i naučite da njom vladate, da je sveno u željenom trenutku usmeravate u svoju korist. Ne trošeći snagu u periodima kada je energetski otpor i suviše jak, kao da se borite sa vetrom koji briše sve pred sobom. 

Kvantnu kartu treba shvatiti kao mapu za moreplovce, a Vi ste moreplovac,

Vi plovite u određenom trenutku ispred Vas se nalaze opasne stene, u koliko ne gledate u mapu i nastavite istim pravcem, vi ćete se razbiti od njih i onda je pitanje kako ćete dalje i hoćete li u opšte i moći napredovati.

U koliko imate pravilno istumačenu mapu i znate gde i kada treba da se zaustavite, zaobiđete, ubrzate, da se jednostavno vratite i drugim putem krenete. 

Testiranje od 49 pitanja nam tačno i ciljano daje odgovore gde se nalazite i u kom lavirintu kružite u odnosu na mogućnost, kao i šta je potrebno da se to stanje preokrene i na koji način.

E, to je Vaša hologramska karta iliti kvantna natalna karta. Ne pomišljajte da je sve sudbina. 

VI STE TAJ KO ODLUČUJE ŠTA I KAKO RADI! 

POZOVITE I UVERITE SE!

KONTAKT TELEFON / VIBER: 063 885 16 17

email: kvantnaastrologija@gmail.com