KVANTNOM ASTROLOGIJOM PROTIV STRAHA, ANKSIOZNOSTI I DEPRESIJE🎯🎯🎯GODIŠNJA PRETPLATA 2400 rsd


U savremenom načinu života, svakodnevno se susrećemo sa prekomernim opterećenjem.

Kada taj teret traje duži period i kada se počinju javljati strahovi, anksiozni napadi, lupanje srca, dezorjentacija i još mnogo, mnogo toga.. Ljudi obično idu kod lekara i počinju da upotrebljavaju hemijske supstance da bi se opustili, zaspali i mogu da nabrajam do u nedogled.

Suština je da nam Kosmos i svaka zvezda šalju energiju koju možemo da okrenemo u svoju korist, samo u koliko naučimo kako da se krećemo uz pomoć kosmičke energije.

U koliko plivamo uzvodno daleko je teže nego nizvodno. Isto je i sa energijama, kada upadnete u energetski kovitlac i krenete uz vodu vi se prosto"davite"u borbi za opstankom.

A sve je tako jednostavno potrebno je da naučite plivat nizvodno, a da to bude vaš željeni smer. E, kada se savlada takav način upotrebe kosmičkog potencijala, nećete više dozvoliti priliku da vam se strahovi i neizvesnosti usle u život i od njega naprave robiju.

Za KVANTNI HOROSKOP PROTIV STRAHA I ANKSIOZNOSTI potrebno je da dostavite svoje podatke, da uradimo jedan mali konsultativni razgovor (termine moramo zakazati). I na osnovu planeta i vašeg energetskog stanja radimo audio zapise koje ćete imati na raspolaganju. U pitanju je do 12 audio zapisa koji će vas lično voditi iz meseca u mesec i podsećati kako da se više ne vratite u stanje koje je prethodilo ovom tretmanu.