PROMENITE SVOJU VIBRACIJU U KOLIKO ŽELITE PROMENE U SVOM ŽIVOTU kontakt: 063/ 885 16 17


Osnovni zakon celokupnog Svemira jeste taj da frekvencija određuje način života. 

KAKO PROMENITI FREKVENCIJU VIBRACIJA?

  • Možete sve, apsolutno sve, daleko više nego što mislite.  Vama logika i večito razmišljanje, ograničavaju vaše mogućnosti. Vi ste genijalni kreatori svoje stvarnosti. Sve možete stvarati iz srca!

Možete živeti u skladu sa visokim vibracijama, a ne samo da postojite vibrirajući nisko.

Biće nam veliko zadovoljstvo da Vam otkrijemo kako da dođete do podizanja lične vibracije na željenu visinu. Pomoću vibracionog oscilatora i dodatnih tehnika, vi za ceo život naučite kako da menjate frekvenciju vibracija kako biste u potpunosti promenili svoj život.

Zamislite da je patnja samo jedan od izbora, samo određena frekvencija koju možete lako prebaciti daljinskim upravljačem. A vi to već imate, samo vam nisu rekli o tome. Frekvenciju vibracija možete promeniti jednostavnim prebacivanjem na kanal sreće.

Na kojoj frekvenciji vibrirate?

NAUČITE ODABRATI I ČUTI SIGNALE U SVEMIRA
Naš mozak i telo su kao kakav radio prijemnik koji upija razne signale iz svoje okoline. Mozak posebno klasifikuje različite visine frekvencija.

Dakle, u koliko ne odaberete i ne obratite pažnju na lična osećanja, po automatizmu postajete poput nekog polupanog radio prijemnika, na kojem zvrči hiljadu izmešanih frekvencija i onaj ko to sluša, a to je u ovom slučaju Vaš mozak, zatiče se u potpunom haosu sa milijardu smetnji i krčanja.

A u koliko ciljano znate frekvenciju, Vi nacentrirate skalu i možete u tom haosu koji se prepliće da izdvojite potpuno jasno i čisto stanicu koju želite da čujete.

Ako pažljivo slušate i pratite osećanja koja se javljaju vi ćete u budućem periodu birati samo one stanice koje vam se sviđaju. Na samom početku, a kroz određenu praksu Vi ćete i te kako uspeti pronaći stanice sa vama ugodnim frekvencijama.

Ako ste iznenada slučajno naišli na neku radio stanicu, koju dok slušate osetite hladnoću, nervozu, teskobu, znajte da je idealno da ugasite radio ili da promenite stanicu.

TREBA DA SE BIRAJU SAMO PRECIZNO ČISTE VIBRACIJE

Morate oko sebe pogledati sa malo većom širinom pogleda, zašto večito treba da hvatate za vrelu peglu kada znate da ćete se opeći.

Složićete se da je lepše da dodirnete nešto što ne izaziva bol.

Odaberite svoju frekvenciju. 

Signala imate svugde oko sebe, al treba samo da ih prepoznate. Današnji čovek ide kao hipnotisan. U krug u krug. Osećate se loše, u grču, depresivno, samo iz razloga što ste na pogrešnoj vibraciji.

 A to znači da treba da podignete vibraciju i sve dolazi na svoje mesto.
Uvek nešto morate da darujete kako biste dobili, dajte ljubav, radost i imaćete je u izobilju.

Radost je osnov života. To je smisao našeg bića.

ŠTO VIŠE LJUBAVI IMATE, TO VIŠE ENERGIJE IMATE.

Jeste li ikada gledali osobu koja u svom srcu ima puno ljubavi? Kad ste u blizini takve osobe mogli ste osjetiti kako snažna pozitivna energija izlazi iz nje i ispunjava ne samo vas već i sav prostor okolo. Odmah počinjete osećati zadovoljstvo i unutrašnji mir.

Da bismo razumeli kako da podesimo sebe (lični radio prijemnik) i da uhvatimo pravu frekvenciju i kako da uhvatimo kanal koji emituje energiju ljubavi, najpre treba da shvatimo kako energija teče kroz vas.

Kako hrana deluje na našu energiju?

Na ukupnom fizičkom nivou, energiju onosimo putem hrane, ona se takođe deli na visokofrekventnu i niskofrekventnu, sve zavisi od toga koju hranu jedete. Ako se vaša ishrana uglavnom sastoji od mesa, mleka, kuvane hrane, konzervirane i prerađene hrane pune aditiva itd. To je hrana sa niskofrekventnom energijom i sve će vam biti teže da "uhvatite" pravu radio stanicu, odnosno frekvenciju.

A  u koliko ste neko ko jede ono što priroda u izvornom obliku daje, voće i povrće, onda znamo da je to visokofrekventna hrana koja u sebi sadrži visoke frekvencije i daleko ćete lakše uhvatiti pravu frekvenciju za sreću.

Kako primamo energiju iz kosmosa?

Na suptilnom nivou, energiju primamo iz svemira, iz okoline, od ljudi s kojima komuniciramo. Suptilna energija je svugde oko nas, ona prožima sve oko sebe. Upijamo energiju na nivou koji odgovara našim vibracijama. Naše emocije imaju određenu energetsku frekvenciju.

Ako osetite patnju, bes, ogorčenje, iritaciju, bez obzira koju od navedenih emocija osećate, znajte da trenutno,kroz vas prolazi energija niske frekvencije koja vas ispunjava sto posto i tada počinjete emitujete u svoju neposrednu okolinu u jačem obliku.

Nije važno da li potiskujete svoja osećanja u sebi ili ih ispoljavate - energetska vibracija je i dalje prisutna. A, budući da zračite takvom vibracijom, to znači da ćete privući odgovarajuće situacije.

Možete prilagoditi nivo svojih energetskih vibracija promenom svog emocionalnog raspoloženja. Što više ljubavi imate, što su vaše vibracije na višlje i čistije, to više zračite svetlošću - baš kao što sijalica osvetljava sobu - i kao rezultat toga svet oko vas je ispunjen istom uzvišenom energijom.

LJUBAV JE OBLIK ENERGIJE!

Da biste prihvatili tok svetlosne energije, potrebno je od sebe oterati sve ono što smo vezivali negativno, na primer: kada neka osoba akumulira u sebi iritaciju i ne pušta je da ode, u nekom trenutku može emocionalno "eksplodirati", a svi oni u njenoj okolini su žrtveni jarci.

To znači da da bi jači protok energije ljubavi prolazio kroz nas, moramo stalno oslobađati negativnu energiju. I što se više čistimo od negativnosti, to više primamo svetlosnu energiju.

  • Morate biti svesni da u koliko iz nas šaljemo energiju straha, mržnje, besa, ljubomore, Univerzum nam to vraća višestruko. Mi smo provodnici energije određenih frekvencija. Ono što smo posejali to i žanjemo. Ono što iz nas izađe to nam se i vrati. Negativna energija je destruktivna, vodi u depresiju, melanholičnost, pad vitalnosti, loš prosperitet,.. bolje je da naučite kako postati provodnik svetlosne energije i njom se voditi, nego da se valjamo u kaljuzi depresije nezadovoljstva i bezperspektivnog vremena.

Da biste ušli u novu stvarnost, kao što je sreća i zadovoljstvo, važno je uhvatiti i prilagoditi se frekvencijama koje trebaju da budu dovoljno visoke. Osnovno je da podignete svoju vibraciju za usklađivanje sa vibracijom sreće!

KAKO TO UČINITI?

  • Prijavite se na mesečni trening! 
  • Zakažite svoj termin pozivom na tel☎: 063 885 16 17

ŠTA DOBIJATE TRENINGOM I KOLIKO ON TRAJE?

Mesečni trening podrazumeva 4 časa u trajanju od 60 minuta,časovi su raspodeljeni u 4 dana. Jedan sedmično. U zakazanom terminu.

Gde u toku prvog časa vršimo kompletnu analizu stanja vaših frekvencija na kojima  vibrirate.

Podizanje frekvencija pomoću potpuno bezopasne i neinvazivne metode. Gde vi promene osećate nakon prvog tretmana. ( Poboljšanje raspoloženja, više energije, opuštanje od stresa, protok energije duž kičmenog stuba.)

Frekvencije nije moguće podići u prvom tretmanu pa ih delimo na 4 etape.

  • Drugo: edukativni čas koji je posvećen maksimalno vašem upoznavanju sebe na jedan savim novi način u odnosu na onaj na koji ste do sada funkcionisali.
  • 2 čas imate podešavanje vibracije duž vaše kičme u toku 15 minutnog tretmana. Gde vi nakon 15 minuta osećate kako vam energija i toplina u mlazevima ide duž vaše kičme.

Ostatak časa je posvećen tretmanu bojama i na kraju drugog treninga vi već imate daleko manje stresa u svom organizmu, otvaraju vam se potpuno nove ideje i bujaju želje.

  • 3 čas podrazumeva opet 15 minuta tretmana vibracionom tehnikom, gde se sada stabilizuju kanali energije punjenja i pražnjenja. Usklađivanje spoljne frekvencije sa vašom unutrašnjom vibracijom. Podizanje na viši nivo.
  • 4 čas analiza i poređenje u odnosu na početno stanje. Edukativne vežbe i vibracioni tretman kičmenih kanala. Rezime.

U koliko vam se dopadne i želite da nastavite, u koliko smatrate i želite još druženja sa nama, možete nastaviti bez bilo kakvih kontraindikacija i komplikacija.

 Prijavite se na ciklus treninga! 

Zakažite svoj termin pozivom na tel☎: /063/ 885 16 17

Novi Sad