Horoskop za znak ŠKORPIJA 2021 godina


Škorpije će 2021. pamtiti kao dosta tešku al uspešnu godinu. U celosti će se promeniti način života, mesto prebivališta, porodični odnosi i društvo.

Horoskop za 2021. godinu za Škorpiju

Pozitivne promene 2021. neće dugo čekati. Škorpije će se veoma brzo naći u vrtlogu dešavanja. Možemo reći da započinje nova faza u vašem životu. Da, neće baš biti cvećem pokrivena staza, ali povratka nema.

Zapamtite, ova vam godina može pružiti dosta lepih trenutaka, al imate jedan veoma važan uslov: da budete pažljiviji prema osećanjima drugih ljudi. Naučite da komunicirate sa ljudima tako da ih ne vređate svojim izjavama i uvek uzmite u obzir i tuđe mišljenje.

Ako to uspete da iskanališete onda  možete doživeti nova osećanja i  lepe emotivne veze, možete stvoriti temelje za dugotrajno partnerstvo, kao i dosta novih i dobrih ideja za svoj lični razvoj i napredovanje.

Horoskop za Škorpiju za 2021. godinu - glavna dešavanja

Mnogi će se od Škorpija 2021. ozbiljno pozabaviti promenama u svom životu, a želja za ostvarenjem i samorazvojem podstaći će ih ka novim poslovima. Slobodno eksperimentšite, bezmalo svi vaši snovi i planovi su ostvarivi. U ovoj godini vaša intuicija će još više doći do izražaja. Tako da vam se na polju posla otvaraju nove šanse.

Da biste stekli samopouzdanje, svakako razmislite o svojim prethodnim iskustvima, usponima i padovima, konkretno u prošloj 2020. godini. U koliko uspete da uskladite svoju intuiciju i svoja  prethodno stečena iskustva, vi ćete postati nezamenjiv partner i prijatelj.

Februar i mart su veoma dobar period za Škorpiju 2021. godine. Škorpije će jasno videti pravac u kom treba da se ide i uspeće da naprave sebi najkraći put do osvajanja cilja.

April je mesec za odbacivanje tereta prošlosti: starih navika, veza, stvari.

Mnogi će skinuti svoje maske i pokazati pravo lice. U ovom periodu treba biti spreman na činjenicu da je rastanak s prošlošću najčešće bolan. Nisu isključeni sukobi, kako sa šefovima, kolegama, tako i sa osobama koje ste smatrali prijateljima. Štaviše, mogu vam postati konkurenti, ljubomorni i ne baš naklonjeni. To će vas poterati da brže menjajte okruženje i ostvarujete nove kontakte.

U maju ćete se dobrim delom osloboditi starih obaveza i započinjete nove aktivnosti u novom poslu. Ako vam ovo uspe,  jun i druga polovina jula će biti veoma uspešni i berićetni.


U augustu 2021. godine, Škorpije će već imati plodove svog rada i korist od uloženog truda. Mnogi će se popeti na višu društvenu lestvicu, ostvariće i napredak na poslu.

 Septembar je period neočekivanih događaja i prilagođavanja na poslovnom planu. Trebate biti veoma oprezni pri potpisivanju dokumenata, kao i rezervisani u komunikaciji sa ljudima.

Oktobar će biti težak i nestabilan period. Sukobi Škorpije će se povećavati, mnogi će podsvesno izazivati ​​svađe koje dovode do raskida odnosa.

Iz tog raazloga odgodite sve bitne stvari i sastanke za kraj oktobra, novembra, kada intenzitet vaših strasti malo popusti, energija će se oporaviti i moći ćete donositi pametnije odluke.

Za mnoge je u tom periodu moguća stagnacija u poslu i depresija, koje se u potpunosti možete rešiti tek krajem novembra.

U decembru će se Škorpijama vratiti samopouzdanje, životna radost i počeće raditi sa mnogo više dinamike i efikasnosti.

Ovo je period stvaralačkog uspona koji će vam se isplatiti  već 2022. godine.

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

PODELITE SA PRIJATELJIMA!