Horoskop za znak BLIZANCI 2021 godina


Za Blizance, 2021. godina će biti će slična spustu niz tobogan. Sa jedne strane će se otvoriti nove mogućnosti, ali sa druge strane će iskrsavati prepreke. Kako će se situacija razvijati u celosti zavisi od vas.

U svakom slučaju nema vraćanja na staro - samo napred!

A kako bi sreća bila uvek tu uz vas, iskoristite svoj prirodni šarm i sposobnost da pronađete kompromis.

Horoskop za blizance za 2021. godinu

2021. je godina brzog profesionalnog rasta za Blizance. Mnogi će savladati nove veštine u svom poslu.

Neko od vas će početi posao sa mnogo više elana i entuzijazma. Ako vam je prethodni posao postao teret, menjajte ga. Kao i u ličnom životu ako je došlo do zasićenje, menjajte.

U ovoj godini menjate sve na bolje.

Mnogi Blizanci će promeniti okruženje, a samim tim se menjaju i međuljudski odnosi. Zahvaljujući uticaju Jupitera, pokazaćete svoje najbolje kvalitete.

Neko koga ste smatrali prijateljem će vas iznenaditi jer će izdati vaše poverenja, a nasuprot njemu neko za koga ste bili sigurni da vam ne želi dobro, ispostaviće se da vam je i te kako bio od pomoći i da na njega možete da računate i u buduće.

Ovo je sasvim normalan proces prelaska iz starog načina u novi način života, kada od vas odlazi sve što je već dotrajalo.

Horoskop za blizance 2021. godine - glavna dešavanja

2021. godina je veoma povoljna za studiranje, putovanja, nova poznanstva, komunikaciju, kao i za pokretanje novih projekata i jačanje poslovnih i porodičnih veza.

Odličan period za stvaranje porodice i izgradnju emotivnih odnosa. Štaviše, vaš lični život uopšte neće smetati vašem napredovanju u poslu, naprotiv, postaće vam dopunski stimulans.

2021. mnogi od Blizanaca će shvatiti svoje primarne ciljeve na drugačiji način i efikasnije će iskoristiti povoljnosti koje im je sudbina dala.

2021. godine ćete se lako pridružiti bilo kojem udruženju, klubu, zajednici, timu, poslu,... i postati ravnopravan član. Prilagođavanje tuđim pravilima i njihovo preokretanje u svoju korist je vaš nesumnjivi dar.

Ove godine saradnja i harmonija trebaju biti moto vašeg života. Zaštitnik Blizanaca je Merkur. On je odgovoran za brzinu dešavanja i prevrtljivost donesenih odluka, a takođe pospešuje trgovačku crtu u vašem karakteru. Znate da predosetite gde bi bilo dobro za vas, znate se istaknuti i postići ono što želite na bilo koji način.

Međutim, ne zaboravite da se 2021. godine svi vaši postupci moraju temeljiti na ljubavi u suprotnom sve vaše pobede se pretvaraju u prah.

Ovde mislim ne samo na ljubav između muškarca i žene, već na ljubav kao energiju koja se prostire na celoj planeti.

U ovoj godini ćete često biti u poziciji da birate pa birajte srcem, napravite izbor u korist ljubavi.

Ove godine će mnogi Blizanci počinju da istražuju potpuno ​​nova  polja poslovanja, koja će se pokazati kao dobra osnova za profit u narednih nekoliko godina.

Taj se period dešava svake četiri godine, pa nemojte odbijati ni jednu ponudu dok je temeljno ne proučite i razumete.

Ne bojte se rizikovati, preduzmite nešto, jer dok se ne krenete nećete ni stići.

Učestvujte u raznim događajima, prihvatite ponude prijatelja, istomišljenika i potencijalnih partnera. Vaši zajednički projekti mogu biti veoma uspešni i mogu vam doneti mnogo bolje rezultate nego da sami radite.

Neki Blizanci će se ostvariti u književnim i društvenim aktivnostima.

Prepoznatljivost, slava, materijalno bogatstvo čine vas samopouzdanijim.

Te će se mogućnosti otvoriti u drugoj dekadi februara i trajaće do kraja aprila. Iskoristite ovaj period, budite aktivni, jer ćete krajem aprila do kraja maja imati stagnaciju u poslu, kada možete odmoriti.

Nakon 24. maja i do sredine augusta započinje nov period u vašem životu, kada ćete moćnim energetskim usponom napraviti velike promene u svom životu.

Od druge polovine augusta do kraja septembra mogući su sukobi u porodici i na poslu, što će prirodno izazvati napetost i izazvati loš uticaj na vaše opšte stanje. U tom periodu budite posebno oprezni i bolje je odgoditi važne poslove za povoljniji period.

Tako je, na primer, oktobar veoma dobar za pregovore, zaključivanje poslova, putovanja u inostranstvo i pokretanje novih, velikih projekata.

Od 25. oktobra do 17. novembra, budite oprezni s novim predlozima. Većina njih su veoma diskutabilni i neće biti očekivanog rezultata.

 Krajem novembra i decembra možete računati na podršku uticajnih i stručnih osoba.

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

PODELITE SA PRIJATELJIMA!