Horoskop za znak JARAC 2021 godina


Jarac mora još da se potrudi i u 2021. godini. Imaćete priliku da se oprobate u novom poslu ili će vam se otvoriti perspektivnije radno mesto. Iskoristite sve šanse koje vam  pružaju. Ništa se neće ostvariti samo od sebe. Morate se potruditi. 

Horoskop za 2021. godinu za Jarca

Za one rođene u znaku Jarca, 2021. fokus će biti na radu i jačanju financijske situacije. Zahvaljujući svom preduzetničkom duhu, Jarčevi će lako pronaći načine kako da zarade novac. 

Prošle ste godine dosta toga naučili, al u toku ove godine će mnoge stvari ići ubrzanim tempom. Jedan ciklus se završava, a drugi počinje.

Prelazni period je uvek težak, a vaš zaštitnik Saturn vas zove i tera napred. 
Horoskop za Jarca 2021. godine - glavna dešavanja

2021. godine Jarac ima nove šanse za napredovanje u poslu. Nove šanse će samo ubrzati vaš razvoj i produžetak od pre započetog posla.

Posebno uspešan period u 2021. godini će biti vezan za  nekretnine, građevinu, popravke i uređenje stana, bankarska pitanja.

Na poslovnom planu će vam dobro doći sva vaša dosadašnja iskustva, od njih ćete moći izvući znanje kako da se lakše nosite sa velikim poslovima u budućnosti.
Za mnoge Jarčeve odavno započeti pa napušteni poslovi će se aktivirati i uspešno realizovati.
Ako su vam potrebni sponzori, oni će se pojaviti ili ćete pronaći pouzdane poslovne partnere.
Upoznavanjem ljudi sposobnih za pružanje savetodavnih usluga, kao i uz kreativno razmišljanje, idete ka ostvarenju svojih ciljeva daleko brže i sigurnije.

Ljubavno-romantična veze će se takođe uspešno razvijati. Vaš šarm i harizmatičnost, zajedno s povećanom potrebom da se nekom dopadnete, dovodi vas ne samo do poslovnih uspeha, već i do emotivnih. Jarčevi će intuitivno osetiti važnost porodice pa će se potruditi da ojačaju odnose na tom polju. Uspostaviće bolje unutarporodične veze.

2021. godine u racionalno organiziranom životu Jarca će se pojaviti harmonična Jupitersko-Venerijanska optimistička crta. Povećava se želja za provođenjem što više vremena u krugu porodice i sa prijateljima u prijatnom okruženju.


Period od 6. februara do 20. marta biće harmoničan zbog činjenice da će Jarčevi biti raspoloženi za promene, postaćete fleksibilniji u odnosima sa kolegama i proširiće te polje poslovanja. 

Slične prilike će se dešavati u periodu od sredine aprila do 21. maja. U ovom vremenskom intervalu, mnogi od Jarčeva će imati povećan autoritet, uticaj.
Na proleće će biti prilika za razvoj karijere. Sposobnost izvršavanja radnih obaveza i realizacija zacrtanih ciljeva neće ostati bez nagrade. Biće povećan priliv materijalnih dobara. 


Krajem maja - početkom juna će biti dosta dešavanja na polju kupovine kola, renoviranje kuće ili čak preseljenjem.

Zahvaljujući tim promenama, život Jarca u drugoj polovini godine će se utemeljiti na novim osnovama. 

Od sredine jula, mnogi Jarčevi će opet imati poslovni uspon.

Kraj jula i augusta iskoristite za potpisivanje važnih ugovora i započinjanje novih poslova. Ovo je prilično važan period za menjanje odnosa, reorganizaciju na poslovnom polju i napredovanju do višeg nivoa. Kao rezultat, Jarčevi će biti zadovoljni u potpuno drugačijoj postavci na poslu.

Septembar - oktobar je odličan period za romantične avanture i stvaranje harmoničnih i dugoročnih veza. To je takođe dobar period za širenje poslovanja. Pripremite se u slučaju da vam zatrebaju dodatna sredstava za realizaciju vaših planova. Pri tom, ćete morati da radite više poslova odjednom u koliko ne budete hteli da dođete u situaciju da vas sva sastavi odjednom.

Krajem oktobra - novembra, Jarčevi mogu malo odmoriti i opustiti se. Mesec će biti miran, ali nikako monoton.

Od početka pa do sredine novembra, veoma je nepovoljan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova, jer ćete biti uskraćeni za prave informacije. Iz toga razloga postoji rizik od sukoba i financijskih gubitaka.

Pored toga, neko od partnera će odbiti da nastavi saradnju. Moguće je da dođe do stagnacija na poslu, depresije i smanjenja energije.

Optimizam i polet će opet dobiti na snazi tek krajem decembra, kada ćete postaviti temelje za sledeću 2022. godinu.

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

PODELITE SA PRIJATELJIMA!