Horoskop za znak STRELAC 2021 godina


Strelac će se 2021. godine konstantno napredovati, otvaraće se vrata i mogućnost novih šansi je pred vama. Sudbina će vam definitivno pružiti nove mogućnosti, ali trebate da budete svesni da će na putu uspeha stajati i razna iskušenja. 

Horoskop za 2021. godine za Strelca

U životu i sudbini Strelca 2021. godina će ostaviti neizbrisiv trag - ovo je jedinstven period kada se ostvaruju šanse gde svoje talente i sposobnosti možete pokazati na novim poljima.
Ovo je period pozitivnih promena, kada se menja okolina, vaš uticaj, interesi, poslovne aktivnosti.

Vaša sposobnost prilagođavanja novim situacijama, komunikacija, svestranost interesnovanja i visok nivo sposobnosti za nova usavršavanja su neverovatne. Energija stimuliše stvaranje novih ideja i izmenu i modernizovanje starih planova.

Horoskop za Strelce za 2021. godinu - glavna dešavanja

2021. godine Strelčeve čeka promena ličnih i ustaljenih navika, kao i veza.

Ovo će doprineti vašem razvoju na novom nivou. Mnogi će biti u prilici da  pokrenu sopstveni biznis i na taj način dođu do većih prihoda. Bitno je da napomenem da će vam se u početku činiti preteško, jer niste spremni za promene. Ali, u suštini, došlo je pravo vreme.

Naravno, nećete u svemu uspeti odmah i iz prvog pokušaja. Pa čak i - teško da će vam sve glatko ići i iz drugog, al ogromna količina energije i zadovoljstva će vam pokazati da ste na dobrom putu.

Putujte češće, isprobajte nove stvari, kako u hrani, odeći, tako i u poslu. Ne bojte se promena. Intuitivno ste akumulirali znanje predviđajući da vas čeka nešto novo i sjajno.

Tokom 2021 Strelac će biti u potrazi za novim inovacijama vezanim za svoj novi posao. U vezi toga će biti dosta obećavajućih predloga koji vode do željenih promena, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu. 

Januar i početak februara će biti prilično stresan i napet, posebno na polju kontakata. Ali u prvoj dekadi februara dolazi miran period sa zanimljivim i profitabilnim ponudama.

Iskoristite ovo vreme za potpisivanje ugovora i putovanja. Takođe, ovo vreme je dobro za započinjanje novog posla, promenu starog, a može da se odnosi i na venčanje.

U martu će možda doći do neke stagnacije na poslovnom polju, ali ne brinite, to je više nego nadoknadivo u drugoj polovini aprila. U ovom trenutku, mnogi će već u veliko biti spremni da radikalno menjaju svoj život.
U aprilu i početkom maja takođe možete računati na profesionalni i kreativni rast.

U drugoj polovini maja dolazi do rasta energije zahvaljujući kojoj će Strelac uspostaviti kontakte sa ljudima na raznim nivoima.

Stvoriće se prilika da pokažete svoje liderske kvalitete i predstavite progresivne ideje za koje ranije nije bilo potrebe, a sada se ta potreba javlja.

Najupečatljiviji period 2021. godine je kraj maja - jun, kada će Strelac svojom harizmom i energijom privući pažnju ne samo osoba suprotnog pola, već i potencijalnih poslovnih partnera i novih prijatelja. Ovo je period  romantičnih veza, saradnje i nezaboravnih čulnih iskustava.

U junu i početkom jula 2021. horoskop preporučuje Strelcu da malo uspori, jer će mnogi biti u nestabilnom psihoemocionalnom polju i neće sasvim adekvatno reagovati na ljude u okruženju.

 Ovaj period nesigurnosti i nestabilnosti najbolje je iskoristiti za odmor. Tada ćete moći bez sukoba proći ovaj test stabilnosti i pouzdanosti, a već u augustu ćete doći do novih napredovanja.

Vaš uticaj na partnere i kolege će se povećati i od tih aktivnosti sleduju nagrade i na materijalnom i na kreativnom polju.

Krajem avgusta - početkom septembra - još jedno testiranje na polju posla.

Partneri i kolege će odbiti ili neće hteti nastaviti ranije započete zajedničke poslove.

Većinu odgovornosti ćete sami preuzeti na sebe. Neće biti lako, ali snaći ćete se i već krajem septembra - početkom oktobra ne samo da ćete ojačati svoj duh, već i svoju finansijsku situaciju.

Novembar 2021. je prilično težak za Strelca. Suparnici i ljubomorci postaju sve aktivniji i traže bilo koji neoprezan korak koji će iskoristiti za svoju ličnu korist.

Pri tom će vam se smanjiti energija, što će prirodno delovati na vašu radnu sposobnost i zdravlje. Financijska situacija takođe postaje nestabilna, što će potkopati vaše samopouzdanje.

Međutim, krajem novembra situacija će se početi popravljati i u potpunosti ćete nadoknaditi stagnaciju i napetost koje ste ranije osetili. A nakon rođendana, Strelac će osetiti priliv novih kreativnih ideja i rado će praviti nove planove za budućnost.

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

PODELITE SA PRIJATELJIMA!