Horoskop za znak VAGA 2021 godina


Za Vagu će 2021. biti jedan od najuspešnijih perioda u životu. Ideje i planove o kojim ste do sada samo maštali, u ovom periodu možete napokon ostvariti.

Morate biti spremni da se određenih stvari morate odreći zaradi ostvarenja ovih ciljeva.

Horoskop za Vagu za 2021. godinu


2021. godine Vaga će dobiti ogroman energetski potencijal, dobre i nove šanse, a samim tim će doći do pozitivnih promena.

To se dešava zahvaljujući uticaju Jupitera i Saturna u znaku Vodolije i manifestuje se tako što će se pojaviti nove ideje i šanse gde ćete se moći pokazati na poslovnom polju kao i  na polju komunikacija.

Povećaće se vaša samostalnost, postaćete mentalno stabilniji, samim tim do vas će dolaziti nove ideje i nova poznanstva, koja će doneti nove standarde u vaš život.

Horoskop za 2021. Vagu - glavna dešavanja

Većina Vaga 2021. godine će hteti da menjaju posao i da se isprobaju na povom polju, tražiće veze preko kojih će doći do ostvarenja cilja.

Takođe, zahvaljujući izoštrenoj intuiciji, Vage će se nalaziti ​​u pravo vreme na pravom mestu. Materijalno ćete napredovati i doći će do poboljšanja na polju novca.

Odličan period za započinjanje novog poslovnog plana, Vage će biti veoma uspešne u prvoj polovini 2021. godine. U tom periodu ćete se uključiti i u društvene manifestacije, gde ćete ojačati svoj položaj i na taj način vam se otvra prilika da se stabilizujete na novoj poziciji i krenete punom parom napred.

Mnoge od Vaga će se mnogo bolje organizovati i u 2021. godini, ćete imati šansu da privučete ljude sa istim pogledima na svet i da pronađete određenu vrstu sponzora koji će podržati vaše ideje.

U drugoj polovini godine posao i materijalna strana se kreću uzlaznom putanjom.

Pored ozbiljnih promena na poslovnom polju, Vaga će 2021. pamtiti i po promenama u ličnom životu. Mnoge Vage će dobiti prinovu. Uspeh na poslu će najbolje delovati na vaše fizičko i emotivno zdravlje.
April-maj je period pun novog priliva energije i potraga za ostvarenjem svojih planova.

Do treće dekade juna, skoro sva vaša putovanja, sastanci i planovi imaju sudbinski karakter.

Međutim krajem juna i početkom jula, vaša energija će polako biti u padu. U ovom periodu je dobro da se malo odmorite, opustite. To će vam biti od koristi za august, kada će se polako zaleće novi ciklus.

U septembru 2021. se mogu pojaviti problemi na poslovnom polju. Prihvatite to kao školu, period testiranja i ne prenosite svoje frustracije na druge, a sve važne odluke odgodite za kraj septembra - prvu polovinu oktobra.

Ponovo ćete osetiti nov priliv snage, a vaša energija će biti dovoljna da se nosite sa svim nagomilanim  problemima.

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

PODELITE SA PRIJATELJIMA!