REČ DVE O BIOČAGI


Mnogi od vas su čuli po nešto o Biočagi, a mnogi i nisu.

Ono što ja želim da vam ispričam o tom jedinstvenom proizvodu, je zasnovano na osnovu godina rada sa ljudima koji su koristili taj čaj i praćenja njihovih iskustava te kako se to odrazilo na njihovo zdravlje, jeste sledeće:

To je apsolutno jedini proizvod na koji nemamo niti jednu jedinu žalbu, a ono što čaga odradi na polju zdravstvenog stanja čoveka je prosto neverovatno.

Kod dijabetičara dolazi do regulacije nivoa šećera, ljudi kroz par meseci sebi toliko oporave organizam da mnogi postepeno dođu do ozdravljenja.

Kod kardioloških problema dovodi do smanjenja broja otkucaja srca i ne dozvoljava skokove pritiska. Nestaju otoci na nogama.

Kod nesanice i nervoze deluje tako što vam hrani nervni sistem i obogaćuje nervne ćelije potrebnim aminokiselinama koje nestaju prilikom stresa. Svi se hvale da spavaju kao bebe.

Da kažemo za onkološke bolesnike da je nezamenjiva kao vid imunoterapije. Za vreme teških hemoterapija održava organizam u potpunoj normali, kako krvnu sliku tako i kompletnu vitalnost.

Ako imate probleme sa probavom, hemoroidima, ćirevima, njoj zaista nema premca. Ja prosto ne poznajem osobu koja je uzela Biočagu, a da nije ostvarila rezultat i svoja očekivanja.

Psorijaza i ekcemi su posledična stvar onoga što vam se događa u samom organizmu, ako pijete Biočagu samo ćete nakon mesec dana primetiti kako se počinje umanjivati taj kožni problem i kako nestaju iritacije, koliko kome treba sve je stvar individualna. Svako je posebna individua i jedinstvena na kugli zemaljskoj. I vi nikada nemožet biti strpani u isti koš: "Pij dok si živ!" To je apsurd.

Savet: slušajte sebe i svoje telo, pratite reakcije,

 Biočagom dovedite s svoj organizam u novu mladost i snagu i uz blage korekcije ishrane, a to podrazumeva da imate  50% sirove hrane u toku dana unešene u svoj organizam, salate, voće. I 60 min, brzog hoda i verujte mi na neskromnom, al istinitom iskustvu koje imam, rešićete apsolutno sve svoje zdravstvene probleme.

Biočagom do svog zdravlja i prave vitalnosti! 

Jel vam se dopalo? Podelite sa prijateljima!