SVI ZAINTERESOVANI ZA KOLEKTIVNO SKIDANJE KILOGRAMA TREBA DA SE PRIJAVE POČINJEMO 01. OKTOBRA.


MOŽETE SE PRIJAVITI U GRUPU "Kolektivno i zdravo mršavljenje ruska apoteka Naturalni Centar

Putem meila: naturalnicentarnovi@gmail.com

Prošlogodišnji rezultati nam daju vetar u leđa da i ove godine organizujemo kolektivno skidanje kilograma, na teritoriji cele Srbije, za sve one koji su zainteresovani.

Ako se pitate šta je to i kako funkcioniše evo kratak opis:

Veoma mnogo osoba, a posebno žena kod nas kupuje suplemente za mršavljenje, kod nekih da veći, a kod nekih manji rezultat.

Mi smo prošle godine došli na ideju da kao podršku uz suplemente dajemo svakodnevni jelovnik, koji nije mukotrpan za spremanje, nije skup i ne treba vam da budete gladni. Prevashodno je potrebno da unosite u organizam sve da bi bili zdravi i vitalni.

O raznim dijetama svugde možete da pročitate sve i svašta. No mi smo došli do zaključka da je svakoj osobi potrebno svakodnevno dati podršku da istraje i iz tog razloga ćemo ove godine osnovati grupu za KOLEKTIVNO I ZDRAVO MRŠAVLJENJE NATURALNI CENTAR.

U grupi ćete svakodnevno dobijati jelovnik za tekući dan, raspored fizičkih aktivnosti ( u glavnom se odnosi na pešačenje koje mi od srca svima preporučujemo). Tu ćete moći razmenjivati svoje rezultate skidanja kilograma i na kraju ono što je najbitnije bićemo svi svima podrška u trenutku kada dođe potreba za hranom. PREPORUČENI PREPARATI ZA USPEŠNO SKIDANJE KILOGRAMA

 

KETONI MALINE ODLIČAN - UZ SVAKI PROIZVOD IMATE JELOVNIK ZA ZDRAVO SKIDANJE KILOGRAMA.

 

 PREPORUKA ZA SVAKODNEVNE FIZIČKE AKTIVNOSTI U VAŠEM TEMPU