Kako osvojiti Vodoliju


 (21. januara - 19. februara)

Vodolija ima neverovatan dar da primeti nešto interesantno.

Naravno, Vodoliju možete zainteresovati za sebe u koiko ste neobični, posebni, nesvakidašnji, vanserijska ličnost.

Ali i ako ste najobičnija osoba, Vodolija ćepronaći nešto posebno u vama - uostalom, u svakoj se osobi krije čitava nepoznanica Univerzuma!

Dakle, ako želite da Vodolija pokaže interesovanje za vas, samo treba da  napravite prvi korak prema njoj/njemu, a on će vas već kroz nepun sat zvati svojim prijateljem, vi ćete mu ispričati sve o svom detinjstvu ili nečem sličnom. Generalno, radoznalost Vodolije je nepresušna, njegova pitanja su toliko radoznala, a njegovo srce je toliko otvoreno za sastanak sa vama da ćete to osetiti već u toku prvog sastanka. 

Kvantni horoskop - U TOKU JE LETNJI POPUST GODIŠNJA PRETPLATA 2400 RSD POZOVITE I ZAKAŽITE 063 885 16 17

 Ipak, budite spremni na činjenicu da će vam nakon samo nekoliko dana vaš novi „najbolji prijatelj“ postati gotovo ravnodušan, jer se u međuvremenu u njegovom životu pojavilo toliko novih „prijatelja“ i dogodilo se toliko novih dešavanja.

Pa ako želite razgovarati sa Vodolijom o nečemu bitnom i ako ste uspeli da zaokupite njegovu pažnju, delujte odmah bez zastajkivanja jer možda neće biti druge prilike.

Vodoliju je najlakše na nešto nagovoriti ako mu predlog izložite kao avanturu, a ne kao dosadnu rutinu i obavezu. U koliko mu predlog iznesete tako vi ste dobitnik.