Kako pridobiti i zadržati predstavnike rođene u sazvežđu Lava


LAV

(23. jula - 23. avgusta)

U koliko imate želju da tražite bilo kakvu podršku od osobe rođene u ovom znaku, znajte da ni jednom reči ne smete da osporavate njegov autoritet, kako rečima tako ni gestovima.

Vodite računa i dobro zapamtite da su Lavovi veoma ponosni, pa i nenamerna neoprezno izgovorena reč može srušiti sve dobre strane dijaloga i stvoreng odnosameđu vama.

Međutim, Lavlji ponos je mač sa dve oštrice: veoma ga je lako povrediti, ali na isti način u suprotnom smeru možete da mu laskate i da ga tako pridobijete.

Uprkos toj činjenici da je Lav u stanju da se rastopi dok mu laskate, moj savet je da to ne radite. Zašto? Bespotrebno je jer  Lav ima mnogo osobina kojima se možete iskreno diviti!

U koliko prepoznate Lavovu dominaciju vi u njemu budite neobjašnjiv osećaj odgovornosti za vas i, kao rezultat toga javlja se želja da vam pomogne.

Ne ustručavajte se da priznate Lavu svoje slabosti, zamolite ga da sa vama podeli svoje iskustvo vezano za problem i ne samo da ćete dobiti korisne savete, već ćete shvatiti da ste pronašli svog zaštitnika.

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

 

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube