Kako privući pažnju osobi rođenoj u sazvežđu Raka


RAK

(22. juna - 22. jula)

Pre početka bilo kakvog razgovora sa Rakom najpre pogledajte izraz njegovog lica. Tu unapred možete videti kako će teći i završiti vaš razgovor.

Činjenica je da su Rakovi osetljivi, a samim tim i podložni promenama raspoloženja, ali kada se nalazi u stanju tenzije, nervoze, anksioznosti jako je teško da mu skrenete pažnju sa teme njegovih razmišljanja.

To ne znači da će Rak, koji je taj dan ustao na pogrešnu nogu, sa vama posvađati - on generalno ne voli ulaziti u otvorene sukobe.

Samo će biti hermetički zatvoren u sebe, u svojoj školjci, skrivajući se iza pristojnih izgovora, i ne postoji način da iz te ljušture izađe.

U razgovoru sa Rakom vodite računa o tome da na njega izuzetno deluju vaše emocije, bile one ispoljavane kao sreća, zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, svejedno je, Rak se zatvara pred naletom, tuđih, emotivnih izliva i posmatra vas sumnjičavo. Ma kakvi oni bili, čak i glasnija priča, galama, sve to i te kako deluje na njega. 

Dakle u koliko želite da zadobijete poverenje, pažnju jednog Raka morate mu se prilagoditi, smirenošću i laganom pričom. A pri tom budite spremni da će razgovor sa njim da traje dugo i dugo, makar se radilo i raspravljalo o sasvim beznačajnim stvarima.

Polako al sigurno, to je moto Rakova.

 

HOROSKOP ZA ZNAK OVAN ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BIK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANCI 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RAK ZA 2021 GODINU

HOROSKOP ZA ZNAK LAV 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK -DEVICA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VAGA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK ŠKORPIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK STRELAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK JARAC 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK VODOLIJA 2021 GODINA

HOROSKOP ZA ZNAK RIBE 2021 GODINA

 

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube