HOROSKOP ZA ZNAK RAK - MESEC MAJ 2020


Prva i druga dekada maja 2020. godine vrlo je pozitivan i važan period u životu raka.


Oni će biti puni optimizma, hrabro gledati napred i praviti vrlo važne i dugoročne planove osmišljene za pouzdana partnerstva, pa je nepoželjno fokusirati se na pojedinačne projekte.


Tačno, u prvoj dekadi maja 2020. odnosi sa drugima možda se neće razvijati i zastoj će se zaustaviti u nekim pitanjima.


Teško će se složiti s kolegama i prijateljima, planovi i pogledi na ono što se događa možda se i ne poklapaju.


Pored toga, u ovom trenutku ponos Raka neće im dozvoliti da naprave neke kompromise, ustupke, mogu pogrešiti i pogrešno tumačiti motive za ponašanja drugih.


Pojaviće se sumnjičavost i nepoverenje rakova, zbog čega će im u prvoj dekadi  biti teško održati objektivni pogled na ono što se događa.


Ali nakon 14. maja 2020. godine, nastupiće vrlo skladan period, posebno radi jačanja partnerstva.


Ovo je najpovoljnije vreme za potpisivanje ugovora, za raspravu o važnim pitanjima, za započinjanje novih poslovnih projekata, za brak i selidbu na novo mesto rada.


Rakovi mogu da sretnu pouzdane i velikodušne partnere ili sponzore koji su spremni da pokroviteljski postupaju, upute i promovišu napredak u svojoj karijeri, kreativnosti.


Uspeh će doći preko partnera, kroz njihove veze i finansijsku podršku, tako da Rak mora više da komunicira, da aktivno učestvuje u javnom životu, događajima, razgovara o svojim planovima, demonstrira svoj rad.


Ovo je pogodan period za putovanja, sastanke, potpisivanje ugovora, za razne pregovore, koji mogu biti veoma produktivni.


Transformacija i promene koje će Rakovi doneti u njihov život biće presudni za njihov uspeh i pozitivne promene u drugoj polovini godine.


Zato im treba biti na vidiku, puno komunicirati, a ne zaključavati se u krugu porodice.


Nove socijalne veze i socijalne odgovornosti koje se mogu ponuditi Rakovima učiniće da se oni osećaju značajnijima u društvu.


U isto vreme, lični život Rakova može se dosta promeniti, ciklus događaja u koji će mnogi od njih biti umešani može ih spojiti sa novim ljudima, a moguće je i da upoznaju svoju ljubav.


Nakon 22. maja 2020. godine godine rakovi treba da budu pažljivi u komunikaciji, jer njihove reči mogu biti pogrešno protumačenei  da stvore ogovaranja, spletke, nepotrebno ogovaranja iza svojih leđa, i posle 25. maja, svi ovi problemi mogu dovesti u pitanje njihovu poziciju, smanjujući optimizam, biznis i kreativno raspoloženje.


U ovom trenutku će se energetski potencijal Rakova značajno smanjiti, osećaće se umor, želja za samoćom, čini se da će pojedinačna aktivnost oduzeti vreme, skupiti snagu i odlučiti o svojim budućim planovima.

U tom periodu bliski prijatelji i rođaci mogu im pružiti veliku podršku. 

Povoljni dani za raka u maju 2020. godine: 3, 7, 11, 16, 20, 26, 31

Nepovoljni dani za raka u maju 2020. godine: 1, 5, 9, 13, 18, 23, 29