Jedite šta želite, pijte vodu u određeno vreme i zdravo mršavite


Kako pravilno piti vodu na sat: jedite što želite, pijte vodu na određeno vreme. Rezultat je minus 15% masti!

Loše zdravlje i glavobolju objašnjavamo umorom i problemima na poslu, pijete tablete, a možda biste trebali popiti samo čašu obične vode.

Da, mnogi su iznenađeni, ali u većini slučajeva razlog je veoma jednostavan - nedostatak vode, pa organizam bolno reaguje.

Parada namirnica koje svakodnevno jedemo i čudimo se što nemamo snage, volje, što smo bolesni 

Svaka osoba popije samo trećinu potrebne količine vode, što dovodi do poremećaja  hemijskih procesa u telu. Mlad organizam se lakše nosi sa nedostatkom vode, a ljudi u zrelijim godinama imaju brojne probleme.

Odgovorite na jednostavno pitanje: koliko često patite od glavobolje i umora, koliko vode pijete osim čaja i kafe? Ako su bolovi vaše uobičajeno zdravstveno stanje ujutro, vreme je da razmislite.

Kako prirodnim sredstvima otopiti kamen u žučnoj kesi

Tokom poslednjih nekoliko godina, u zdravstvenim se člancima spominjala neophodnost vode za celokupno zdravlje. Kažu da je ovo najkorisniji proizvod na našoj planeti, a što više pijete tokom dana, postajete zdraviji. Svakim gutljajem svaka ćelija se izleči, podmladi, ispuni korisnim elementima. 

IMUNOSTIMUL ZA BRZO PODIZANJE IMUNITETA

Raspored mršavljenja: 

 

Količina konzumirane vode može varirati u zavisnosti od ishrane čoveka, mesta njegovog stanovanja, kao i vrste aktivnosti kojom se bavi. Ako se pridržavate saveta da unosite vodu u proseku od 1,5-2 litre vode dnevno, onda je pijte u adekvtno vreme, jer ćete jedino tako zadovoljiti dnevne potrebe vode. 

Paraziti u organizmu i kako ih se rešiti


8.00. Dve čaše tople vode sa limunom na prazan stomak je veoma dobar početak dana. Na taj način postižne se željeni nivo hidratacije, probudi telo i pripremi za doručak. Možete doručkovati najranije pola sata nakon što ste popili vodu.

11.00. Popijte času vode sobne temperature. Unošenje tečnosti u ovo doba dana znači smanjenje apetita. Za vreme ručka, pojesćete duplo manju porciju nego inače. Onim osobama kojima je ručak glavni obrok, biće prijatno iznenađene rezultatima.

Ukoliko želite ne samo da poboljšate svoje zdravlje, već i da smršate, neka vam to postane navika i način života.

13:00. Čašu tople vode treba popiti 30 minuta pre ručka. Dokazano je da je štetno piti vodu za vreme obroka. Ukoliko pijete slatke ili gazirane napitke, pogotovo u većim količinama, to se može odraziti loše na vaše zdravlje.

16:00. U periodu između ručka i večere trebali bismo da popijemo pola litre tople vode.

20:00. Čaša tople vode.

Ovo je zadnji korak. U vodu možete dodati malo limuna i meda, što će ne samo poboljšati ukus, već je i korisno za vaš organizam.

ZAŠTO JE DOBRO PITI LIMUNADU

Ovaj način pijenja vode ne samo da poboljšava zdravlje organizma, već pomaže i u gubitku kilograma.

Pijte vodu prema satnici i na zdrav način gubite kilograme.

Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube