Pokušajte da se hranite po Vašem numerološkom broju


Pokušajte da se hranite po Vašem numerološkom broju. Dakle po datumu Vašeg rođenja. 
Kako dolazite do svog broja? Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja, sabirajte sve do kraja kada za rezultat dobijete jednocifren broj, na osnovu tog pročitajte koja vrsta hrane pogoduje vašem broju.

Primera radi: datum vašeg rođenja je 19. 01. 2016. god.
1+9+0+1+2+0+1+6 =20
2+0=2

Kao rezultat smo dobili broj 2.

Pročitajte još: Odlični recepti protiv zgrušavanja krvi
BROJ 1
Vi treba da jedete hranu koja je bogata proteinima, koja u sebi ima niži sadržaj šećera i skroba. Izbegavanjem masne hrane prevenirate arterosklerozu.

Vi ste osoba kojoj je vegetarijanski način ishrane idealan. Ovakav način ishrane vas štiti od kardiovaskularnih problema.

Za vas jedan od najvažnijih elemenata koji biste trebali unositi u organizam je magnezijum, a njega  imate u dovoljnim količinama u koliko redovno jedete jabuke, krastavce, borovnice, šljive, luk. 

REŠITE SE PROBLEMA SA

HEMOROIDIMA I ANALNIM FISURAMA

BROJ 2
Sok od lista peršuna i limuna sa dodatkom meda.

Za vas je hrana bogata proteinima nasušno potrebna, poput morske ribe i morskih plodova, ali i voće i povrće. Treba da vodite računa o dovoljnom unosu vode, kako biste pravovremeno izbacicvali toksine iz organizma.

BROJ 3
Za vas je veoma bitan vitamin -Holin koji je deo grupe B-vitamina, koji ima veoma važnu ulogu u razgradnji masnoća.

Nedostatak ovog vitamina može kod vas da prouzrokuje bolesti jetre.

Ima ga dosta u soji i pšeničnim klicama.

Najvažniji sastojak vašeg jelovnika trebao bi biti silicijum, njega ima dosta u jagodama, suvim šljivama, smokvama i trešnjama. Preporučuje se i čaj od žalfije.

 

BROJ 4
Da bi četvorke održale telesnu i zglonbo-koštanu strukturu, moraju jesti namirnice bogate kalcijumom, a njega imate dosta u tamnozelenom povrću, u krastavcima, jagodama, kupusu, španatu, bademima, borovnicama, smokvama i šljivama.

BROJ 5
Vi pre svega morate opustiti nervni sistem, a to ćete postići ishranom koja je bogatom kalcijumom kojeg imate u zelenom lisnatom povrću, mleku, mlečnim proizvodima kao i žitaricama, posebno integralnim. Bavljenje fizičkim aktivnostima na otvorenom u prirodi je od i te kakve pomoći za vas.

BROJ 6
Vi ste skloni lošijoj cirkulaciji. Jedite što više ribe i namirnice biljnog porekla. Ne žurite dok jedete.

Naučite tehnike abdomenalnog disanja kao i vežbe istezanja.

Za regulisanje vode u organizmu veoma je važan kalijum. Zato jedite što više spanaća, blitve, krastavaca, cvekle, karfiola, luka i bundeve.


BROJ 7
Orasi, Bademi, Čuvarkuča, Peršun, Kurkuma, Cimet, Med...
Za vas su namirnice bogate fosforom, npr. riba.

Fosfor je mineral od vitalnog značaja za mišiće.

Vama je potreban i selen kojim obiluju orasi, zeleno lisnato povrće, ananas i semenke. Nakon 40-e godine života potrudite se da unosite više vitamina E kako biste se zaštitili od vaskularnih problema.

Đumbir, beli luk i med će vam pomoći kod 8 bolesti

BROJ 8
Vi ste skloni  lošoj cerebalnovaskularnoj cirkulaciji i začepljenju krvnih sudova glave, iz tog razloga je potrebno da izbegavate masnu hranu, meso i začinjena jela. Potreban vam je kalcijum, koji učestvuje u regeneraciji  moždanih ćelija i nervnog  tkiva.

Ima ga u zelenoj salati, karfiolu, spanaću, rotkvi, celeru, cvekli-cikli, luku, jabukama, limunu i orasima.

Konzumirajte više voća i povrća, ribe. Redovno pijte sveže ceđene voćne sokove kako biste u organizam uneli više vitamina.

BROJ 9
Vi ste neko za koga je najbolja sirova hrana, ali i hrana bogata proteinima.

Jogurt, orasi i sirevi su idealne namirnice za vas.

Gvožđe se može naći u salati, krastavcima, bademima, orasima, grožđicama i jagodama.

Osobama koje pripadaju broju devet često nedostaje jod, što dovodi do problema sa štitnom žlezdom i izaziva suvu kožu i oscilacije u telesnoj težini, ali i u temperaturi tela.

Izvor organskog joda je morska hrana.

PROČITAJTE JOŠ: GLADOVANJE SE SMATRA OPERACIJOM BEZ NOŽA, A PRIRODA DELUJE KAO HIRURG


Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube