Postanite nazamenjiva žena. 7 ženskih tajni - kako da postanete nezamenjivi svom partneru


Ženska moda, kozmetika, saveti fitnes trenera, modni trendovi, na kraju krajeva, nije sve to.. Mnogi ljudi znaju da su to korisne stvari, ali sve je to spoljni oklop. A pod njim se nalazi skriven sadržaj, to jest suština. U suprotnom, veza neće trajati duže nego što traje hemija ljubavi - maksimum 17 meseci. 

Astrologija

Postanite neophodni: Psiholozi kažu kako žena treba uvek da oseti kako da zadrži muškarca pored sebe, a evo 7 saveta kako to sprovesti u delo:

 • Pohvala.

  Da, da, pohvalite ga. Ispada da muškarci vole i komplimente. Morate reći svom muškarcu koliko je snažan, hrabar, ljubazan, velikodušan itd.


  Pohvalite ga ne samo kada vam je nešto kupio već to uradite i za najmanju sitnicu kada vam pokloni znak pažnje. Pohvalom našem muškarcu jačamo njegovo samopouzdanje i održavamo emocionalnu povezanost u vezi.

  Skidajte celulit i obim tela.

  GEL ZA SKIDANJE MASNIH NASLAGA

  • Impresionirati.

   Žene umeju tako vešto impresionirati muškarce kada se sretnu i u fazi početnih odnosa, ali to u potpunosti zaboravljaju kad se venčaju. Čovek  treba opet i opet da se zaljubi u tebe.


   Pozovite ga na romantični sastanak, priredite večeru uz sveće, skuvajte njegovo omiljeno jelo. Napravite iznenađenja. Oni to vole. Ne prestajte da iznenađujete svoje muškarce. Uvek im budite misteriozni.

   • Motivišite ga.

    Ambicioznost je svojstvena bilo kojem čoveku. A kakve će biti veličine i kuda će voditi, u velikoj meri zavisi o ženi. Uspeh muškarca  u mnogim stvarima je vezan za žensku ljubav i brigu. Čoveku je potreban izvor inspiracije. A ovaj izvor bi trebala biti njegova žena.

    • Davanje slobode.

     Mnoge žene se plaše slobode muškaraca. One se plaše da budu ostavljene i stalno misle: "A ako se ne vrati?". Ali čovek je po prirodi pokretač hranitelj i osvajač. Treba osvajati vrhove, osvajati svet i rešavati probleme, a istovremeno ga njegova voljena žena mora čekati.

     Ako muškarcu ne date slobodu, počet će da se zadržava na poslu, ostaje do kasno na kompjuterskim igrama i smisliće druge načine da se odmori.

     Ne ograničavajte muški prostor. Pustite ga da ide u ribolov ili na fudbal s prijateljima, a kad se vrati, dočekajte ga sa svojom ljubavlju. Muškarac će vam sigurno uzvratiti i zahvaliti vam se.

     Skidajte celulit i obim tela.

     GEL ZA SKIDANJE MASNIH NASLAGA

     • Ne raspravljajte se.

      Kad se žene svađaju, žele dokazati svoj  vlastiti značaj i ostvariti malu pobedu. Ali, često bude loš pobednik, bolje reći:" Poraženi."

      Zašto žena treba da porazi svog muškarca? Niste na bojnom polju. Pobedivši čoveka ubijaš deo njegove muškosti i udaljavaš ga  od sebe.

      • Podrška.

       Sposobnost podrške partneru je čitava veština. Vrlo je važno da  čovek oseti podršku  u teškom trenutku. Treba  pažljivo da ga saslušate i pokažete poverenje.

       • Zavedite ga.

        Muškarci su prilično jednostavni u svojim postupcima i željama. Budući da su oni u srži lovci, njima treba plen. A takav plen treba biti voljena supruga.

        Ne prestajte da  zavodite svog muškarca, naglasite svoju senzualnost i ženstvenost. Odnosi u krevetu uveliko utiču na snagu braka i doprinose stvaranju dubljih odnosa između partnera.

        Postanite neophodni: Ovi jednostavni saveti pomoći će jačanju odnosa, poboljšanju porodičnog života i usrećivanju partnera. Prava ženska mudrost  može pobediti bilo kakvu muškost i stvoriti skladan život.

        Zašto-imamo-potrebu-da-jedemo-slatko