Šta je to šta muškarci žele u odnosima između 25, 35 i 55 godina


 Kako se odnos muškaraca prema ženama menja sa godinama?

Kada i zašto muškarci imaju krizu srednjeg životnog doba?

Kako se odnos jačeg pola prema ženama menja tokom godina? Kako bi shvatili unutrašnji  svet muškaraca različitih godina, objasnili su stručnjaci međunarodne erarling službe i međunarodne mreže Training Center S * KS.RF.

Šta-vas-horoskopski-znak-govori-o-vasem-licnom-zivotu

Što je to što muškarci žele u vezi - 25 GODINA: VREME JE ZA GREŠKE

S obzirom na mladalački  maksimalizam, mladi momci često idu u krajnost, posebno što se tiče ljubavnih odnosa. To je vreme odrastanja osećaja i postajanja osobom, kada ljubav vlada muškom glavom, al zbog nedostatka iskustva, može mu biti teško da se nosi sa prilivom snažnih i novih osećanja.

Žene mu se čine misterioznim i opasnim plenom, a upravo u tom periodu najviše zapada u ljubavne jade. Momci obraćaju pažnju na intrigantne devojke: važno im je da im partnerka bude poletna i slobodna, otvorena prema novim iskustvima, budući da i sami žele proširiti svoje vidike - i to po mogućnosti sa partnerom istih pogleda.

Za 35% muškaraca je veoma bitno da mogu podeliti svoja interesovanja sa voljenom osobom. Ali, u ovom periodu muškarac možda nije dovoljno osetljiv, pa su mu ženska osećanja nešto neshvatljivo.

On neće pridavati veći značaj njenim problemima iz prostog razloga što ih neće ni uvideti.

Ali u ovom periodu života muškarca postoje i plusevi: oni ljubavnu naklonost shvataju veoma ozbiljno. Svoju prvu stabilnu vezu pamtiće ceo život, nosiće te uspomene sa sobom, a nakon nekoliko decenija ta će im se osećanja ipak činiti posebnim. U ovom periodu želja za velikom i čistom ljubavi toliko je velika da je prevaru - izdaju veoma teško oprostiti. 94% muškaraca se razilazi kada doživi prevaru, a samo 22% oprašta i to pod velikim znakom pitanja.

U seksu mladići nisu previše inventivni, jer im sam čin intimnosti sam po sebi daje neverovatne doživljaje. Međutim, spora i monotona radnja ispod pokrivača takođe nije svojstvena njima - u mladosti nema ništa gore od rutine.

Nije iznenađujuće da će 50% mladih eksperimentatora rado isprobati trostruki seks sa svojom voljenom. Budite spremni na njegov predlog da vodite ljubav na neočekivanom mestu kao i druge erotske maštarije. 

KAKO ENERGIJE UTIČU NA NAS?

Šta je to što muškarci žele u vezi - 35 GODINA: IGRE SU UDARNE

Muškarac u svojim najboljim godinama je energičan i fokusiran na karijeru. To ne znači da odnos sa partnerom bledi i da je u pozadini. U ovom trenutku je posebno važan osećaj pouzdanja i međusobnog razumevanja, jer je nakon stresa na poslu zaista  potreban kućni mir i stabilnost. Do 35. godine 41% muškaraca shvata da je žena koja zna kuvati dar sudbine.

To ne znači da će kuhinja i roditeljstvo postati vaš put: ambiciozna muška osoba će moći proceniti vašu sposobnost i želju za napredak u poslu i iskreno će se zanimati za vaš lični uspeh jer brak za njega ne znači samo gledanje jedno u drugo, nego konstruktivan rad u istom smeru.

Za 35% muškaraca zajednički planovi za budućnost s voljenom osobom postaju važniji od zajedničkih hobija, druženja pa čak i intimnih veza.

Zreo muškarac dobro analizira svog budućeg partnera, ali ako žena pokaže zainteresovanost i spremnost za zajednički život, tada će pored nje biti pouzdan i brižan životni partner, spreman da prizna svoje mane. U ovom periodu svog života, muškarcu  pored spoljnog izgleda žene je veoma bitno i ono što je unutar osobe. On ženu ocenjuje kao kompletnu osobu.

Uz to, ovaj period karakteriše želja za diverzifikacijom seksualnog života: zaista, najekstremnije maštarije javljaju se ne kod muškaraca mlađeg uzrasta već to dolazi sa iskustvom. 

Intenzivan sexsualni život važan je aspekt odnosa za 57% muškaraca.

Zreli muškarci su toliko otvoreni ka eksperimentima u intimnom životu da svom partneru mogu sigurno ponuditi bilo kakve predloge bez ustručavanja.

 DUŠA JE ONO ŠTO SMO MI, A TELO JE SAMO PREVOZNO SREDSTVO

Šta muškarci žele u vezi - 55 GODINA: E OVDE MOŽE I RAZGOVOR

Kriza srednjih godina nije tako strašna u vezi, kao kada je ne  dožive sami: 62% muškaraca spremno je da bude u vezi bez ljubavi, da ne bi bili sami.

Zreo čovek doživljava novi rast vitalnosti i posebno ceni nove doživljaje. U ovom životnom periodu se daje prednost ženi i priznaće joj se nezavisnost i originalnost. Samo 48% učesnika ankete neće moći oprostiti prevaru.

Ako u mlađem periodu života muškarci preferiraju partnerstvo iz strasti, tada zreli muškarac u ženi vidi muzu koja mu može doneti nove doživljaje. Muškarac stariji od 40 godina volet će vas jednostavno zato što ste takvi kakvi ste, zanimaće ga mogućnost  razgovora sa vama, prepoznavanje i uživanje u zajedničkom životu.

Zreo muškarac spremno će prihvatiti vaše slabosti i ceniti vašu sposobnost da se ne fokusirate samo na probleme. Voli udobnost i spreman  je da organizuje miran udoban život za ženu, gde  ništa neće ometati uživanju jedno udrugom.

Neće tražiti svoju slobodu daleko od vas, jer više nema potrebu da se dokazuje sebi i da se bori protiv određenih kompleksa, al će za uzvrat od vas očekivati ​​mudrost i popustljivost (56%). Možda se seks kod muškaraca ove starosne kategorije ne događa tako često, ali veoma vodi računa o potrebama svog partnera i stavlja ih ispred svojih.

REZIME:

Muškarci žele intimnost u bilo kojem životnom dobu. Ali svaki životni period ostavlja svoje tragove na izgledu sveta u njihovim očima, samim tim stečenim iskustvom on diktira određeno ponašanje u odnosima i intimnoj sferi.

U 25. godini jednostavno žele bliskost, velikim delom, s bilo kim, ili bolje rečeno, s kim se može uskladiti.

Intimnost za njega je "mera svih stvari" i garancija stabilnih odnosa.

Međutim, činjenica da je u vezi takođe ga neverovatno privlači. I on se kao malo dete divi bliskosti sa ženom i želi tu bliskost u svakom smislu.

U suštini kada pogledamo, najromantičnija i naj ljubaznija su upravo ova mlada gospoda. I iako su odavno prošli fazu platonskih osećanja i potpuno su svesni svog tela, puno je lakše šarmirati ih kao 35-godišnjake.

Uostalom, još uvijek nisu iskusili na sebi sve čari ženskog lika i neuspehe u tome.  

U 35. godini čovek još uvek želi blizinu, ali sada je u njegovom koordinatnom sistemu sve komplikovanije. Nakon što je prošao kroz seksualna iskustva mladosti, postao je snažan, tvrd i iz njih je uzeo veoma bitno načelo - jasno razlikovati intimnost i odnos. I što je najvažnije, to je naučio u praksi sa svojih 25 godina, kada se razočarao i shvatio da ljubavna osećanja nisu trajna i da mogu brzo propasti i nestati, a ako uđeš u vezu teško je iz nje izaći. Uopšte, sa 35 godina je shvatio da može spavati sa ženom i ne živeti zajedno.


Ili obrnuto - već umorni od dece, porodice, neispunjenih želja i ambicija, žele bar nešto da dožive od željenog. Ali za razliku od romantičnih 20-godišnjaka, zreo muškarac više nije spreman sebe emotivno ulagati u svaki „čin ljubavi i još da to pretvori u vezu."

Upravo su 35-godišnjaci u stanju da majstorski lažu i da se menjaju, bez trunke griže savesti, pričajući da ne idu nigde nakon seksa, obećavajući fantastično „sutra“.


U 55. godini centar pažnje muškarca prelazi sa „želim“ na „može“. Brine ga dobra erekcija. Pa čak i ako je do sada sve u redu, kako glasi čuvena reklama, „šta? I odjednom! “

Jer starost se već oseća. Iz istog razloga, sa 55 godina, mnogi se nađu na teškoj psihološkoj raskrsnici. Oni koji nisu stekli svoja erotska iskustva prethodnih godina, pokušavaju uskočiti u poslednji automobil seksualnog života. Često idu bez obzirno, preferirajući mlađe partnerke koji im, prema njihovom mišljenju, daju vitalnost i emocionalnu hranu.

Oni koji su u zrelom periodu života i pri tom su uspeli steći dovoljno iskustva, postaju smireniji i često žele jednog partnera koji iskreno voli provoditi vreme s njim u krevetu. Međutim, veoma je malo takvih žena, a ako muškarac nije bio nezadovoljan sa svojom ženom, potraga za „ženom svog života“ može postati dugotrajan problem. Postavlja se razumno pitanje: ako čak i razmenjujući šestu dimenziju, čovek želi senzualnost, kad onda želi ljubav?


Odgovor je jednostavan: u stvari, za jači pol intimnost i ljubav su jedno te isto. Diviti se telu žene koju voliš, osećati požudu, poželeti voditi ljubav u bilo kom životnom dobu, muškarcu nije strano - a posebno u 55. godini.

ZA SVAKOG PO NEŠTO!!!! 

U koliko vam se dopada, podelite sa prijateljima!!!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube