METAFIZIKA NAŠE JETRE


Fizička blokada

Jetra je najveća žlezda ljudskog organizma. Njene funkcije je čine jednom od najvažnijih i najkompleksnijih organa našeg tela.

Jetra u sebi skriva mnoge tajne. Ona uz pomoć žuči utiče na procese varenja. Ništa manje nije aktivna kada je u pitanju metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti.

Ona je isto tako odgovorna za čišćenje toksina iz organizma. U koliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema najpre obratite pažnju na stanje vaše jetre.

REŠITE SE PROBLEMA SA HEMOROIDIMA I ANALNIM FISURAMA

Emocionalna blokada

Kada neko kaže:"Proradila mi žuč" taj izraz savršeno objašnjava opšte metafizičko stanje bolesti jetre.

Problemi sa jetrom se javljaju kod osoba koje su sklone ljutnji i preteranoj brizi. Slaboj sposobnosti pilagođavanja novonastalim situacijama. Osobe koje imaju problema sa bolestima jetre su u načelu u strahu od gubitka nečega. Razočarene i ljute.

Bolesti i poremećaji jetre ukazuju na to da je osoba sklona depresivnom raspoloženju, mada možda ni sama toga nije svesna.

U metafizici jetra predstavlja nagomilani bes. Dakle svi oni koji u sebi guše svoj bes, prikrivajući ga ljubaznošću, i mirnoćom, nesvesno ništavaju i razaraju ovaj veoma bitan organ.

 U duši ove osobe akumulira se gorčina i tuga. U koliko ovaj proces potraje duži vremenski period, neminovno dovodi do obolenja jetre.

Mentalna blokada

S obzirom da jetra ima važnu ulogu u koordinaciji mnogih telesnih funkcija, ometanje rada ovog organa znači da će doći do remećenja dešavanja u životu pojedinca.

Umesto da se prilagođavate događanjima, vi ih osuđujete, pokušavate menjati i ako su očigledno nepromenjivi. Vi blokirate rad srca prekomernim aktivnostima svog uma. Ne dolazite do željenog cilja.

Kao rezultat toga, često imate osećaj nezadovoljstva.

Pre ishitrenih reakcija, oslušnite svoju jetru i ona će vas uputiti u pravom smeru.

 REŠITE SE KISELINE - NADUTOSTI - GASOVA- ELIMINIŠITE BAKTERIJE IZ DIGESTIVNOG TRAKTA

Važno: Sve informacije na web stranici www.naturalnicentar.rs su informativnog karaktera i ne zamenjuju savetovanje, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Dopalo vam se?  Podelite sa prijateljima!