SVINJSKA MAST IDEALNA HRANA ZA PODIZANJE NIVOA LEUKOCITA U KRVI


Svinjska mast je jedna od retkih namirnica u kojoj velika količina masnoće nije štetna, naprotiv, koristi organizmu. Holesterol koji je sadržan u masti ne dovodi do nakupljanja njegovog nivoa i taloženja krvnim sudovima, a odličan je za povećavanje nivoa leukocita(imunog sistema), povećavajući ukupan kvalitet krvi.

SVE NA JEDNOM MESTU

Naučnici su razotkrili još jedan mit o "slanini"
Mikroelementi u svinjskoj masti: Selen - Cink 

Vitamini: A, E, D, kao i arhaidonsku kiselinu. Ova poslednja, kao nezasićena masna kiselina je neophodna za ljudski organizam jer mu  pomaže u borbi protiv bakterija i virusa, pogoduje jačanju imunog sistema. Zato se upotreba masti preporučuje u toku zime kada smo najizloženiji raznim virusima.

LJUSKE OD JAJA PROTIV ALERGIJA KOD ODRASLIH I DECE

Inače, mast ne sadrži kancerogene elemente i nikada nije radioaktivna.

Masne kiseline koje se nalaze u svinjskoj masti pomažu organizmu u stvaranju novih ćelija i u održavanju dobrog hormonskog balansa. 

Te kiseline su od velikog značaja za metabolizam holesterola i eliminaciji toksina iz organizma.

Po broju masnih kiselina, mast je na listi proizvoda bogatija čak i od maslaca.

Mast sadrži elemente koji su od voitalnog značaja za trudnice, dojilje, sportiste i pušače. Jedan od ovih elemenata je selen, a nalazi se u masti i to u dobro asimiliranom obliku. Nažalost, 80% Srba ima nedostatak selena. Svi smo izbacili mast iz upotrebe kada je industrijski mehanizam počeo da propagira rafinisana ulja koja se lepe za krvne sudove i stvaraju zakrčenje.

Biznis je čudo, reklamiraju se uvek oni proizvodi koji donose najviše profita, a svinjskom masti unećete dovoljne količine selena, bez da kupujete koje kakve skupe preparirane i modifikovane preparate. I što je veoma bitno, ne treba da razmišljate hoćete li dobiti neželjenu reakciju organizma na preparat (slaninu, mast).

 Inače, beli luk, koji se često jede sa svinjskom mašću, sadrži i selen.

Treba da kupujete slaninu koja nije tretirana nitratima i nitritima, nikako barenu koja je sva napumpana toksičnim dodatcima.

UKLONITE ALERGENE IZ ORGANIZMA UZ POMOĆ ✨✨HITOZANA✨


Budite zdravi!
Važno: Sve informacije na web stranici www.naturalnicentar.rs su informativnog karaktera i ne zamenjuju savetovanje, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Kontakt: 062 265 970

Dopalo vam se?  Podelite sa prijateljima!