Kada se dogodi i zašto u opšte dolazi do toga da privlačna žena "odjednom" postane debeljuškasta tetka?


Interesantan naslov i interesantno pitanje.

Žene postaju tetke kada ih život i obaveze nateraju da se manje brinu o ličnim interesima i svom zdravlju, a teret svih briga preuzimaju na sebe.

To su iste one slatke i privlačne devojke koje pokušavaju razvući svoju mesečnu platu na ceo mesec, trudeći se da otplate dugove, pri tom da magičnim moćima uspevaju da nahrane celu porodicu zdravom i ukusnom hranom i još nekako da kupe po neku potrebnu sitnicu za nekog iz porodice. A dok sve to radi, nikako nema dovoljno vremena za sebe, a o parama izdvojenim za lične potrebe ni ne razmišlja.

 To je žena koja deci pregleda domaći, plaća privatne časove u koliko je to potrebno. Ta žena ima za cilj da svojoj deci pruži pristojno obrazovanje, nadajući se da će ta dece živeti bolje od nje.

Zaboravite na neraspoloženje i nesanicu uz pomoć prirodnih bioflavonida, aminokiselina pomozite svom organizmu da se pravilno nahrani i sami dođite do zaključka i shvatite šta vam u suštini nedostaje 

Iz kog razloga žena tetka ima višak kilograma?

Verovatno iz razloga što u pauzama na poslu gricka sendviče il neku "pekaru", jer mora nešto da jede, a nije stigla doručkovati jer je morala da isprati muža na posao, starije dete u školu, pri tom je tražila nestalu čarapu, pomogla u pisanju dela domaćeg, ponovila pesmicu sa mlađim detetom islično...

A pri tom je mogla da se nasluša raznih saveta od vitkih i tananih devojaka koji se ka njoj slivaju kao reka:

  • "Jedite morske plodove i egzotično voće, spavajte dovoljno, idite u teretanu i vežbajte svakodnevno.
  • Bar dva puta nedeljno idite na masažu,plivajte u bazenu, nedeljno u saunu, obavezno, i prestanite se brinuti večito, idite i kupite sebi novu odeću.

A ona je željna samo da se osami i opusti, bar na kratko, da svi prestanu nešto od nje tražiti i zahtevati.

Po nekad razmišlja da dobije visoku temperaturu, ni tada je nebi ostavili na miru. Verovatno bi muž zalupio vratima frižidera mulajući pri tom: "Opet, nema ništa da se jede u ovoj kući?" Dete bi tražilo dekoraciju na vrh kolača jer ima društvo u najavi.

Neke "tetke" stalno trpe uvrede na račun svog izgleda, kilograma, frizure, kako su lenje i nemarne prema sebi. 

Druge "Tetke" trpe prigovore na poslu kako se ne usavršavaju dovoljno i ne napreduju na poslu.

A većina " tetki" samo klima glavom i na taj način se slaže da su eto one krive što su postale tetke, što više nisu privlačne. A onda opet idu kući natovarene kesama namirnica koje su bile na sniženju. Pri tom razmišljaju kako treba da očiste stan, urade domaći sa detetom i još cela hrpa obaveza, a vremena malo.

BIODIHIDROKVERCETIN - SAMO DOK TRAJU ZALIHE!!! UŠTEDITE 650 DINARA NA VELIKOM PAKOVANJU OD 180 DOZA

Tetke se stalno ustežu zbog interesa drugih ljudi, pri tom štede na sebi. Mnoge od njih ne dobiju ni hvala.

Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube