Zanimljiva Astrologija RSS



KOLIKO STE KOMPATIBILNI

1. česti sukobi i svađe;2. Nestabilnost u vezi;3. Dosta dobra kompatibilnost i dobra doza razumevanja4. Stabilna veza;5. Dinamična veza puna dešavanja;6. Uz obostrano zalaganje vaša veza može dobro funkcionisati;7. Nervirate jedno drugo;8. Neiskrenost u vezi;9. Sreća, prijateljstvo;10. Oboje imate jak karakter, borba ko će biti glavni u paru;11. Dinamična veza, interesantni ste jedno drugom;12. Vesela i uspešna veza;13. Osetljivost i međusobno razumevanje;14. Veoma različiti karakterom;15. Pouzdanost u vezi, podržavate jedno drugo;16. Oboje ste nepredvidivi, morate češće praviti kompromise;17. Ako naučite da slušate jedno drugo veza će biti uspešna; 18. Zanimljiva komunikacija, slična interesovanja;19. Među vama ima jako puno strasti;20. Teško se možete dogovoriti šta i kako dalje;21. Ljubav i jaka privrženost;22. Možda vam je dosadno zajedno;23. Duboka i iskrena veza;24....

Nastavi sa čitanjem



LAV U HOROSKOPU EVO KAKO KRATKO I JASNO MOŽEMO OPISATI ROĐENE U OVOM ZNAKU

Lav - "POSEBAN" lava nikada ne smete da poredite sa nekim drugim, on uvek mora da bude poseban. Lav je jedinstven! On je osoba koja ne podnosi bilo kakva poređenja. Veoma mu je važno mu je da bude izuzetan, nadprosečan u očima drugih, a posebno u očima onih do kojih je njemu naviše stalo. Zato je za njega najbolji kompliment kada mu kažete da je jedinstven i neponovljiv!  

Nastavi sa čitanjem



EVO KAKO MOŽEMO KRATKO I JASNO OPISATI RAKA U HOROSKOPU

Rak je "siguran"Rakovi se često dožive kao nesigurni i nepoverljivi, a u stvari oni poseduju izraženu intuiciju. Oni nikada neće doneti neku odluku, a da se u ispravnost te odluke nisu višestruko uverili da je to nešto što je dobro za njih. Rakovi su veoma osetljivi kada su u pitanju njima bliske osobe, članovi porodice. iz tog razloga uvek traže potvrdu da su svi dobro, zdravo, da su zadovoljni, uspešni. Ukoliko želite dase jedan predstavnik ovog zanaka otvori prema vama i da vam veruje, morate mu obezbediti da se pored vas oseća mirno, sigurno i da mu je udobno.  

Nastavi sa čitanjem



EVO KAKO JEDNOSTAVNO U PAR REČI MOŽEMO OPISATI BLIZANCE U HOROSKOPU

Blizanci - Njima je sve "Zanimljivo"Blizanci su veoma radoznali. Uvek su otvoreni za nova znanja, nova poznanstva i nova iskustva. Blizanci vole da impresioniraju svojom pričom, svojim znanjem.  Uvek se trude da svima budu interesantni sagovornici. Kod drugih cene te iste osobine , pa u razgovoru sa Blizancima ne sme biti "dosadnih tema". oni uvek teže nečemu ZANIMLJIVOM.  

Nastavi sa čitanjem



EVO KAKO KRATKO I JASNO MOŽEMO OPISATI BIKA U HOROSKOPU

BIK POUZDANBikovi nisu neko ko voli da na sebe preuzme bespotreban rizik. Oni traže stabilnost i poverenje, kada gledaju u svoju budućnost. Od svojih partnera očekuju podršku i spremnost da im se pomogne u teškim trenucima. I sami su  odani i postojani prijatelji, na koje se uvek možete osloniti. ako želite da ugodite Biku, onda ga hvalite zbog ove karakterne osobine POUZDAN  

Nastavi sa čitanjem