OBRAZLOŽENJE SLIKE BROJ 5. SLON


Trenutno u vašem načinu života, u vašem stavu autoritet jeočigledan, možete pokušati da sakrijete svoju dominaciju, al ona je očigledna.

Trenutno ste preokupirani poslom, to objašnjavate onom rečenicom da  "za sve postoji i mesto i vreme."

Ono što bi vi trebali da uradite za sebe jeste da posao ostavite na poslu, a ne da ga svuda nosite sa sobom, makar i u mislima.

Poslovna trka, frka ne treba da se donosi kuci. Imate određenu dozu perfekcionizma. Što znači kada se vi dohvatite nekog posla onda toaj posao radite 100% kvalitetno, bez obzira što to može ići i malo sporije od željenog.

Kada nešto odlučite vi hrabro idete ka svom cilju i uvek na ovaj ili na onaj način ostvarite sebi zacrtano.

Izdržljivi ste i odgovorni. Što se tiče energije morate biti svesni toga da vam treba više vremena da nakupite snagu, al mesto gde ćete je vi potrošiti apsolutno je dobro smišljeno i korisno.

Preporuka za vas su fizičke vežbe u jutarnjim časovima, odredite neki termin za razgibavanje, a uveče lagane vežbe istezanja, tipa joge.

 KOMPLETAN IZBOR SLIKA 

UKOLIKO STE IZGUBILI SAMOPOUZDANJE I IMATE OSEĆAJ DA SE STALNO VRTITE U KRUG, NE ZNATE KUDA DA KRENETE, A OSEĆATE DA STE VIŠE ZASLUŽILI OD ŽIVOTA 

  

GODIŠNJI HOROSKOP PROGNOZA ZA NAREDNIH 12 MESECI JE PRAVI IZBOR ZA VAS. INFORMIŠITE SE KLIKOM NA OVAJ LINK KAKO MOŽETE PORUČITI SVOJU PROGNOZU.   
TO JE PRAVI IZBOR ZA VAS


Da li ti se svidelo? Podelite sa prijateljima!


Ostavi komentar


Vaš komentar mora biti odobren od strane moderatora pre nego što bude objavljen