OBRAZLOŽENJE SLIKE BROJ 1. PAS


Odgovor pod brojem 1) PAS

Kada pogledamo ovu sliku vidljiva je hladno plava boja sa primesama roze, ljubičaste, u stvari sve su to nijanse crvene boje.

To samo po sebi govori da vi svoje obaveze i poslove koje preuzimate započinjete hladne glave, al tokom rada ili puta ka ostvarenju svog cilja, vi dobijete ogromnu količinu entuzijazma koji vas često zna odvesti u po malo nerealnu procenu situacije.


Na primer, vi počnete raditi neki novi posao, vama se u toku rada pojavi neka druga informacija koja vam odvuče pažnju na sasvim drugi kolosek i vi zaboravite na ono što morate uraditi da bi ostvarili ili realizovali prvi cilj.

Al ono što je sasvim očigledno jeste sledeće,

a to sledeće je: vama je na dohvat ruke da radite ono što volite i da se istinski uronite svom snagom u posao koji volite.

Vama ni pod tačku razno ne odgovara monoton posao i sada imate potrebu da izbistrite misli.

Izuzetno jaka energija, al trenutno još nedostaje sposobnost koncentracije.

Dakle, planiranje posla je nešto što treba da postane vaša rutina. Baš sada je pravi trenutak to da pokrenete i onda ćete u svakom trenutku znati šta je to ono pravo što treba da uradite i neće biti više manjkavosti kao posledice loše organizacije i ne dovoljnog planiranja.

KOMPLETAN IZBOR SLIKA

 UKOLIKO STE IZGUBILI SAMOPOUZDANJE I IMATE OSEĆAJ DA SE STALNO VRTITE U KRUG, NE ZNATE KUDA DA KRENETE, A OSEĆATE DA STE VIŠE ZASLUŽILI OD ŽIVOTA 

  

GODIŠNJI HOROSKOP PROGNOZA ZA NAREDNIH 12 MESECI JE PRAVI IZBOR ZA VAS. INFORMIŠITE SE KLIKOM NA OVAJ LINK KAKO MOŽETE PORUČITI SVOJU PROGNOZU.   

TO JE PRAVI IZBOR ZA VAS


Ostavi komentar


Vaš komentar mora biti odobren od strane moderatora pre nego što bude objavljen