Dijeta od cvekle i kefira. Za 3 dana izgubite do 4 kg


Dijeta od cvekle i kefira. Za 3 dana izgubite do 4 kg

Mnogi od nas traže čarobni model za skidanje kilograma. Nebrojiv broj recepata koji su zasnovani na potpuno različitim namirnicama. Suplementi itd...


Postoje da kombinacijom dva proizvoda možete sebi prouzrokovati više nepriajtnosti nego koristi.

No međutim, postoje i proizvodi koji se savršeno uklapaju u željene svrhe, a jedna od tih kombinacija jeste kombinacija cvekle sa kefirom.

ČAJ PROTIV VIŠKA MOKRAĆNE KISELINE - GIHTA


Recept dijeta za 3 dana:

Princip dijete je strogo pridržavanje namirnica i količina. Pa je iz tog razloga kontraindikovano ako se koristi duže od tri dana.

Suština dijete jeste da u toku jednog dana vi treba da pojedete 1,5l kefira sa niskim procentom masnoće i 1 kg cvekle.

Ove namirnice možete rasporediti u 5 do 6 obroka. Ono što treba da vodite računa jeste da ova kombinacija izaziva čišćenje organizma, deluje laksativno, pa je moja lična preporuka da na dijetu krećete u dane kada ste što više kući.

Cvekla se najbolje usvaja kada je kuvana ili bilo kako termički obrađena. Još jedna moja preporuka je da ne mešate ove dve namirnice u istu posudu pa da vam stoje, mogu da se pokvare.

A može vam i dosaditi, dakle možete naizmenično da ih upotrebljavate. Mnogi stave u blender i naprave smuti pa odmah popiju. Može i tako, al da ne stoji dugo.

E, sada još veoma važna stavka jeste unos vode. Ova kombinacija ima izuzetno diuretski efekat pa morate unositi po jednu čašu vode nakon svakog obroka.
U roku 3 dana možete izgubiti do 4 kg.

Vodite računa da svaki organizam nije isti i nemojte se silom pridržavati ove dijete u koliko vam ne bude dobro.

Dijeta od cvekle i kefira u trajanju od sedam dana
Ova dijete je blaža u odnosu na trodnevnu. Nije tako stroga. Pa se može i duže upražnjavati.

Dijeta se sastoji od cvekle i kefira u gore navedenim omerima, ali se tome još na dnevnom nivou dodaju proteini i malo voća 300 do 400 grama.

 Proteine gledajte da unesete putem belog pilećeg mesa ili ribe(kuvano). Možete još da dodate neko sezonsko bobičasto voće.
Sretno!

Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!