Kako očistiti parazite iz organizma RECEPT ZA SMESU KOJU SAMI MOŽETE NAPRAVITI


Kako ukloniti sve parazite iz tela? Ova smesa je veoma dobra, ne samo da pomaže u eliminaciji  svih parazita iz tela, već olakšava niz bolesti i podstiče gubitak težine! PROBAJTE!

Jel znate da paraziti mogu da nasele bilo koji deo vašeg tela? A vi o tom ni ne sanjate. Paraziti su veoma štetni za čoveka, jer oduzimaju telu sve hranljive materije koje unosimo putem hrane.

Kao rezultat postojanja parazita u organizmu prvi signali su: osećanje slabosti, umor, lošija zdravstvena slika, počinju da se razvijaju razne bolesti. Pored toga, koža, kosa slabe i opadaju, a organi počinju da se razbolevaju!

U većini slučajeva paraziti naseljavaju creva. Tamo mogu da se hrane šećerima i svim namirnicama od kojih se stvara šećer u samom organizmu. 
Pored šećera, paraziti aktivno jedu unešene minerale, vitamine i proteine. Jedan od znakova da su se u vašem telu pojavili nepozvani gosti jeste želja za slatkišima!

OČISTITE JETRU ZA - SAMO - MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD


Upravo su slatkiši ti koji doprinose gomilanju sluzi u telu i samim tim dovode do povoljnih uslova za razmnožavanja parazita.

Zbog toga je veoma važno da se ograniči unos ne samo šećera, već i testenina, peciva, hleba itd.

Kako se osloboditi parazita?
Dakle, odlučili ste da se rešite parazita u svom telu. Ali eliminisanje ugljenih hidrata i šećera iz ishrane nije dovoljno.

Paraziti su veoma otporni pa mogu dugo da žive u vašim crevima. Hajde da saznate recept za moćan lek koji će vam pomoći da uklonite sve vrste parazita iz svog tela!

PROČITAJTE!! ! 
KOJU JOŠ FUNKCIJU U NAŠEM ORGANIZMU OBAVLJA JETRA? 

RECEPT:

1) laneno seme - 2 kašike (20 g)
2) karanfilić - 1 kašičica (2 g)   

PRIPREMA:
Sameljite karanfilić i laneno seme u mlinu za kafu. To možete uraditi i u mlinu za biber. Važno je da dobijete praškastu masu.

Važno je da posebno meljete ove sastojke jer laneno seme ispušta masnoću, a karanfilčić je suv. Izmežajte ove komponente i vaš preparat je spreman za upotrebu.NAČIN PRIMENE:

Smesu koju ste dobili potrebno je 3 dana zaredom da pravite svako jutro i da je smešate u jogurt, smuti, kefir,...Na kraju krajeva možete i u toploj vodi da izmešate i popijete.

Nakon 3 dana upotrebe, potrebno je da napravite pauzu od 3 dana, a zatim ponovite tretman.

Vreme koje je potrebno da ovu smesu upotrebljavate jeste 1 mesec. Nakon mesec dana vaša creva će biti potpuno oslobođena svih vrsta parazita.

Da biste održali dobro stanje tela, dovoljno je izvršiti takvo čišćenje 2-3 puta godišnje!

Kako to deluje ovaj preparat?
Karanfilić sadrži supstance koje uništavaju ne samo same parazite, već uništavaju i njihove larve i jajašca.

Laneno seme je prepuno vlakana koja upijaju tečnost i popunjavaju zapreminu creva, kao rezultat toga, paraziti postepeno napuštaju svoje mesto prebivališta.

Redovnom upotrebom ovog preparata vi se  možete  rešiti svih vrsta parazita koji opsedaju ljudsko telo, samim tim ćete smanjiti količinu toksina u telu, smanjiti apetit i želju za skrobnom hranom i slatkišima. Pored toga, primetićete da vam je težina znatno manja i da se osećate energičnije i bolje!

 Važno: Sve informacije na veb stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš  youtube