KAKO SE KORISTI SOK OD CVEKLE KOD ONKOLOŠKIH PROCESA


Jedan od najefikasnijih, prirodnih, proizvoda protiv raka je cvekla, koja je veoma korisna za našu krv i celokupan organizam.

U sebi sadrži neverovatno veliku količinu elemenata koje pročišćavaju ljudsko telo. To su sve mogući antioksidanti, minerali, vitamini i važne kiseline.

Da biste znali kako treba piti sok od cvekle u onkološkom slučaju, morate uzeti u obzir nijanse kao što su mučnina i vrtoglavica kod prvih doza.

To ukazuje da je započela reakcija čišćenja. Ako ste primetili takve simptome kod sebe, tada je potrebno sok od cvekle prvi put razrediti bilo kojim drugim prirodnim sokom, postepeno povećavajući dozu soka od cvekle, da bi se telo naviklo na svoju blagotvornu i magičnu moć čišćenja.

REČ DVE O BIOČAGI

Priprema:

Pošto se sok iscedi, potrebno je da malo odstoji. Tada se može uzimati 1 čaša dnevno, postepeno povećavajući do dve čaše dnevno, ujutro i uveče.

Potrebno je piti oko 600 ml soka dnevno. Al postepenim uvođenjem.

  • Ne možete piti sveže ceđeni sok od cvekle, on u sebi sadrži isparljive otrovne elemente.
  • Visok nivo hlora u soku od cvekle ovaj sok pretvara u  organsko sredstvo za čišćenje jetre, bubrega i žučne kese, kao i pročišćavanjem limfe u celom telu.
  • Ostavite da odstoji 2-3 sata u frižideru, a zatim ga malo ugrejte i popijte 15-20 minuta pre jela.
  • Ne možete piti sok i jesti hranu u isto vreme.
  • Lekari savetuju pijenje soka od cvekle - 4 puta tokom dana i 1 put noću.

Ako vam nije neukusno, koristite čisti sok od cvekle.

Ne sme biti duže od dve sedmice, morate napraviti pauzu od nedelju dana, a zatim možete ponoviti kurs čišćenja.

Kada neko oboli od raka često se savetuje da piju sokove od povrća jer u sebi sadrže sve korisne elemente u koncentriranom obliku.

Ne može svako pojesti kilogram mrkve ili cvekle dnevno, ali može popiti 1-2 čaše soka.

Pored toga kada se jede celo povrće unose se i vlakna, kojih ima vreoma mnogo u povrću, a određena vlakna su hrana  ćelijama raka, a ta vlakna se ne nalaze u soku.

REŠITE SE HEMOROIDA I ANALNIH FISURA PRIRODNIM SREDSTVIMA

Cvekla može dugo da bude uskladištena i sveža, dostupna je tokom cele godine. 

Važno je napomenuti da tretman cveklom deluje dok pacijent pije sok. Nakon šest meseci ili godinu dana može doći do potpunog oporavka, međutim, i u ovom slučaju trebate periodično nastaviti piti ovaj sok.


Takođe je vredno napomenuti da cvekla nije lek za lečenje i u kod svakog pojedninca može da deluje drugačije. 

Bilo kakvu hranu protiv raka treba redovno jesti. Zavolite jela sa šargarepom, cveklom i crvenom paprikom. Zaista je ukusno, zdravo i lagano.

Neka vam zdravlje uvijek bude stabilno i jako!

Kako-se-resiti-gljivicnog-obolenja-nokta?

CENA TRODELNOG SETA ZA MESEC DANA: 3100 din

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Važno: Sve informacije na web stranici www.naturalnicentar.rs su informativnog karaktera i ne zamenjuju savetovanje, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Dopalo vam se?  Podelite sa prijateljima!