HOROSKOP ZA BIKA - 2021. GODINA


2021. godine Bik će morati neumorno raditi, prilagođavati se neprestano se menjati po novonastalim okolnostima i na taj način će savladavati prepreke. Međutim, bez obzira što ćete morati koristiti svoje umeće prilagođavanja svakoj novonastaloj situaciji, ovo će biti period u kom ćete biti zadovoljni rezultatom i pamtit ćete ga kao jedan od najvažnijih u vašem životu.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 

Horoskop za Bika za 2020. godinu

Za Bika će 2021. biti obeležena, pre svega profesionalnim uspehom i postizanjem prethodno postavljenih ciljeva. Jačanjem svog autoriteta, stičete ugled i reputaciju odgovorne i efikasne osobe.

Godina Vola veoma je povoljna za ostvarenje vaših ideja, napredovanja koji ćete planirati duži niz meseci. Mnogi će imati priliku da se dokažu na novom radnom mestu i u novom poslu.

Za one Bikove koje zanima napredovanje u karijeri, u prvoj polovini godine će biti prilike da napreduju za jedan stepenik napred, što će se naravno odraziti na povećanje prihoda. Žurba i nervoza po ovim pitanjima će takođe nestati.

Horoskop za Bika 2021. godine - glavna dešavanja

Mnogi Bikovi će osetiti potrebu da budu primećeni 2021. godine. To će ih naterati da prošire svoje mesto kretanja i rada, potražiće nove kontakte sa uticajnim ljudima i odlučnije se izraze sa svojim idejama i projektima.

U prvoj polovini godine otvoriće se odlične prilike za pokazivanje vaših sposobnosti i primenu do sada stečenog iskustva. Bikovi su marljivi i rade dosta naporno al efikasno, pa će većina njih u drugoj polovini godine ostvariti neviđene visine.

2021. Bik će ojačati svoje poslovne veze, tako što će pokazati kako jee odličan organizator i vođa. Visoka efikasnost i sposobnost planiranja i vremena omogućava  vam da konkretno pokažete svoje talente i podignete svoje samopouzdanje.

U prvom kvartalu 2021. ćete usmeriti sve svoje misli na osnovne i primarne ciljeve svašeg života, ponekad, čak i na uštrb zdravlja i porodice. Stoga su u januaru i februaru mogući energetski padovi, preopterećenja i prekomerni rad. Najvažnije stvari odgodite za februar i drugu polovinu marta, kada će vam nivo energije biti daleko veći.

Krajem marta očekuje se i neka stagnacija u poslu, ali do maja ćete osetiti neviđeni nalet snage. Ovo je najbolji period za realizaciju složenih projekata i zadataka, početak nečeg novog.

Na kraju prvog kvartala 2021. godine, neki Bikovi će dobiti ponudu za napredovanje ili učestvovanje u zanimljivim projektima koji će im otvoriti nove šanse, poboljšati financijsku situaciju i podići sugled.

Leto za Bikove će biti veoma aktivno i dinamično. Pokušajte naći vremena za porodicu. To su vaši najmiliji koji će vam biti u prilici kada energetski padnete.
Jesen donosi uspeh na profesionalnom polju. Ne propustite priliku da se dokažete.

Mnogi će početi sakupljati razne ideje, al vi ćete se moći iskazati u potpuno novoj vrsti aktivnosti.

Neko će otkriti nove talente za koje ranije nije znao da ih poseduje.

U novembru su verovatni neprijatni razgovori, svađe i sukobi sa prijateljima, radnim kolegama i rodbinom.

Postoje i indicije ka depresivnom stanju, pa sve važne stvari ostavite za novu, 2022. godinu. Tu će, zajedno s rastom vašeg energetskog potencijala, biti velike mogućnosti za realizaciju  vaših planova.

Vredno je napomenuti da će 2021. za Bika biti vreme potrage za istinom - filozofskom, religioznom, duhovnom.

Niste navikli da vas interesuju takve stvari, ali će splet okolnosti i dešavanja u ovoj godini uticati na vas da ćete morati razmisliti o tome.

Bilo bi vam od koristi u koliko biste se priključili grupi istomišljenika, kako biste osetili duh jedinstva. 

Prelazak na novi nivo samospoznaje će neminovno privući ljude koje ćete odlično razumeti. Ali da bi se tako nešto dogodilo, morate se promeniti.

Bik može biti iznerviran sitnicama i manje važnim detaljima. Ima običaj da razmišlja o nepostojećim stvarima, razmišlja o tome šta drugi misle o njemu.

Prestanite sumnjati u svoju vrednost!

Zvezde kažu da zaslužujete najbolje i sposobni ste se nositi sa svim zadacima koji su vam dodeljeni, a u tome će vam pomoći optimizam, humor i prihvatajući odnos prema svemu što vam se dešava.

HOROSKOP ZA OVNA 2021. GODINU 

HOROSKOP ZA BIKA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA BLIZANCE -2021. GODINA

HOROSKOP ZA RAK - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA LAV - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA DEVICU - 2021. GODINA  

HOROSKOP ZA VAGU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA ŠKORPIJU - 2021. GODINA 

HOROSKOP ZA STRELCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA JARCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA VODOLIJU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA RIBE - 2021. GODINA

 

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube