HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANAC - MESEC JUN 2020


Jun 2020. jedan je od najdinamičnijih perioda za Blizance, jer će obnovljena energija sa sobom doneti nove želje i planove koji će podstaći i dati im samopouzdanje.


Međutim, prva dekada juna može se pokazati prilično teškim periodom i Blizanci će morati da se probiju kroz nerazumevanje, nepoverenje, posebno onima koji su rođeni između 29. maja i 14. juna.


Štaviše, mnogi ljudi ovog znaka u prvoj polovini juna 2020. puni su optimizma, samopouzdanja, kreativnih planova, teško implementiranih.


Mnogi će se poslovi, čini se, već dogovoreni zaustaviti, trebaće dodatna ulaganja i snaga i sredstava.


Stoga se u karijeri i poslu može doći do stagnacije i sve se neće razvijati onako kako su blizanci planirali.


Neki snovi mogu ostati snovi, a Blizanci će morati da ruše svoje vazdušne palate, napuštaju neke planove i obavljaju više praktičnih i rutinskih zadataka.

Pored toga, u ovom trenutku ne biste trebali da se bavite finansijskim problemima, uzimate zajmove, učestvujete u sumnjivim projektima, a takođe se oslonite na javna sredstva.


Moguće je da će naići na probleme zbog neplaćenog poreza, neplaćenih računa, a Blizanci će morati da potraže sredstva kako bi se to rešilo.


Posle 14. juna 2020. započinje povoljniji period za sastanke, kontakte i diskusiju o kreativnim planovima.

Period od 17. do 21. juna biće posebno uspešan za potpisivanje ugovora, važnih sastanaka i putovanja.


Mnogi će biti zainteresovani za rad sa Blizancima, pa im mogu ponuditi zanimljiv posao, projekte.


U ovom trenutku, oni će takođe moći da reše svoje finansijske probleme, tako da će moći da prošire svoje mogućnosti i diverzifikuju život.


Ovo je pravo vreme za započinjanje nove aktivnosti, za traženje posla i za podnošenje zahteva uticajnim ljudima.


Blizanci će moći da uspešno iskoriste svoj šarm kako bi privukli pažnju sponzora i partnera koji mogu stvoriti dobre uslove za njihovu samo-realizaciju.


Ovo je takođe vrlo dobar period za sređivanje ličnog života za sastanke  i pronalaženje životnog partnera. Odnosi započeti u ovom trenutku mogu postati stabilni i trajni.


Nakon 22. juna 2020. godine, Blizanci očekuju pad energije, što u prvom redu može uticati na njihovu finansijsku situaciju.


Stoga u trećoj dekadi ne bi trebali vršiti velike kupovine i ulaganja, jer će se možda morati suočiti sa velikim gubicima, neplaniranim plaćanjima. 


Povoljni dani za Blizance u junu 2020. godine: 1, 5, 9, 14, 20, 25, 29

Loši dani za Blizance u junu 2020. godine: 3, 7, 11, 16, 22, 27