HOROSKOP ZA DEVICU - 2021. GODINA


Za Devicu 2021. godine, moto treba da bude izreka:" Ko rano rani dve sreće grabi".

Sasvim logično, što ranije ustane, to više poslova i obavite. A prilika u ovoj godini će biti sasvim dovoljno. Iskoristite svoje dobro poznate osobine - tačnost, preciznost, marljivost - i uvek ćete biti u dobitku.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 

Horoskop za Devicu za 2021. godinu

Device će u ovoj godini fokus svog delovanja staviti na materijalnu korist, napredovanje u karijeri, kao i na ličnom planu. Dakle svestrano, al uprkos širini delovanja vi ćete imati dovoljno vremena i snage da se nosite sa svim tim.

Takođe, iskoristite 2021 za učenje, savladavanje novih profesija, proširivanje vidika. Obavezno dovršite stare poslove ili ih unapredite za još jedan stepenik i usavršite. 

E onda može da počne 2021. i 2022. koje će vam doneti velike benefite i koristi.

Horoskop za Devicu za 2021. godinu - glavna dešavanja

2021. Device će puno  prilika da iskoriste svoje potencijale. Ne odbijajte ponude, pokažite svoju kreativnost. Poslovni napredak i jačanje materijalne strane će se nastaviti u toku cele godine, međutim druga polovina februara, prva polovina marta i početak maja će biti izraženo povoljni.

Bitno je da napomenem da će za mnoge Device 2021. godina biti godina kraja starim nadama. Rastanak sa nekim  ljudima može biti veoma bolan. Morate naučiti da pustite prošlost da ode u nezaborav kako vas to ne bi uništilo.

Praktičnost i sposobnost odvajanja "žita od kukolja"će vam pomoći da dođete na jedan viši nivo u odnosima sa kolegama, kao i na emotivnom polju.

Sami odredite kako ćete živeti, ne dozvolite da vas život sam vodi.
Pedantnost, racionalizam, sklonost analizama i polemikama, će se povećati ove godine. To će povećati vaš autoritet i sposobnost da pronađete neobična rešenja za mnoge probleme u svom okruženju.

Budite posebno pažljivi prema roditeljima i starijim rođacima. Potrebno je da jačate odnose sa ljudima od uticaja. Slobodno im skrenite pažnju na sebe, jer mnogi od njih mogu da vam pomognu u budućnosti.

Kraj marta i početak aprila nije baš povoljan period koji će, pre svega, uticati na zdravlje. Takođe u toku ovog perioda moguće su napetosti između starih prijatelja ili partnera.

Budite oprezniji i ne namećite previše svoje mišljenje. Vaša kategoričnost i povećana zahtevnost će vas dovesti do sukoba.

Maj i jun 2021. relativno su miran period u kom možete završiti započete poslove i za to dobiti novac.

Bolje je otići na odmor krajem jula ili u drugoj dekadi avgusta.

Početkom septembra imate događaje koji će od vas zahtevati staloženost i povećanu koncentraciju.

U septembru i oktobru je moguća nestabilnost u vezama kao i vaša emotivna labilnost, što će vam skrenuti pažnju sa posla i sebi zacrtanih ciljeva.

Uz to su mogući veliki troškovi, a u pojedinim slučajevima i gubici. Krajem oktobra dolazi do novog izvora prihoda i financijska situacija će se stabilizovati.

Početkom novembra 2021. dolazi prilično stresan peiod, koji će obeležiti osećaj umora i moguća su određena obolevanja.

Na poslovnom polju ćete biti preopterećeni, deo posla će se morati preneti na kolege i šefove inače ćete vi od premora oboleti.

U decembru završite svaki započeti posao i planirajte nove jer 2022. godine, ćete se osećati sigurnije.