HOROSKOP ZA DEVICU -MESEC MAJ 2020


Prva i druga dekada  maja 2020. godine, generalno, predstavlja prilično pozitivan period za većinu Devica.


U ovo vreme njihov kreativni potencijal raste, a optimizam i želja da deluju efikasnije otvoriće im nove vidike.


Ovo je vreme povoljno za putovanja, za kontakte sa strancima i za razgovor o važnim pitanjima sa vlastima, za potpisivanje ugovora i prelazak na novi posao.


Istina, u prvoj dekadi maja 2020. u komunikaciji se može odraziti  netrpeljivost, razdražljivost, kao i nepoštovanje tuđih autoriteta i mišljenja.


Ovo može komplikovati konstruktivnu komunikaciju, usvajanje zajedničkog stanovišta, jer će svi insistirati na ispravnosti svog viđenja situacije.


Nedostatak razumevanja može da izazove gubitak interesovanja za bračnog partnera. Postoji opasnost da podlegnete svojim osećanjima i donesete pogrešnu odluku.


Nepažljiva reč može izazvati ogorčenje, hlađenje odnosa i razočarenja.


U prvoj dekadi maja 2020. mogući su i finansijski troškovi i gubici, kao i problemi tokom putovanja.


Devica u ovom trenutku može biti u ležernom stanju, pa loša organizacija, sebičnost i želja da se više bave sobom nego drugim tvarima može doprineti tome da njihove aktivnosti budu neproduktivne.


Ali period od 14. do 21. može se pokazati vrlo povoljnim, kada se Devica može preporoditi, zračiti optimizmom, spremnošću za osvajanjem novih visina u karijeri i jačanjem svog materijalnog stanja.


Harizma, status i ugled device će se pokazati vrlo jasno, što će privući nove partnere oba pola. Stoga će moći da deluju samopouzdanije, oslanjajući se na dosadašnja dostignuća i podršku drugih.


Device će imati priliku da kupuju, uređuju svoj dom i biće veoma oduševljeni dizajnom enterijera, kao i učestvovanjem u poslovima domaćinstva.


Ovo će im pomoći da osete pouzdanost svoje zaleđine i deluju sa udvostručenim entuzijazmom na poslu i u javnosti.


Od 25. do 31. maja 2020. godine Devica mora biti opreznija , jer novi poduhvati i projekti mogu biti veoma rizični i mogu zahtevati detaljnu analizu.


Međutim, u karijeri ih čekaju uspesi, prilika da pokažu svoj organizacioni talenat, preduzimanje.


Glavna stvar u ovom trenutku nije skinuti  zvezde s neba.


U ovom trenutku oni takođe moraju da zaštite svoje zdravlje, jer će mnogi od njih osećati umor, apatiju, želju za samoćom. 


Povoljni dani za Devicu u maju 2020. godine: 2, 6, 10, 15, 20, 26, 31

Nepovoljni dani za Devicu u maju 2020. godine: 4, 8, 13, 18, 23,29.