HOROSKOP ZA JARCA - 2021. GODINA


Jarac mora još da se potrudi i u 2021. godini. Imaćete priliku da se oprobate u novom poslu ili će vam se otvoriti perspektivnije radno mesto. Iskoristite sve šanse koje vam  pružaju. Ništa se neće ostvariti samo od sebe. Morate se potruditi.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 Horoskop za 2021. godinu za Jarca

Za one rođene u znaku Jarca, 2021. fokus će biti na radu i jačanju financijske situacije. Zahvaljujući svom preduzetničkom duhu, Jarčevi će lako pronaći načine kako da zarade novac.

Prošle ste godine dosta toga naučili, al u toku ove godine će mnoge stvari ići ubrzanim tempom. Jedan ciklus se završava, a drugi počinje.

Prelazni period je uvek težak, a vaš zaštitnik Saturn vas zove i tera napred.
Horoskop za Jarca 2021. godine - glavna dešavanja

2021. godine Jarac ima nove šanse za napredovanje u poslu. Nove šanse će samo ubrzati vaš razvoj i produžetak od pre započetog posla.

Posebno uspešan period u 2021. godini će biti vezan za  nekretnine, građevinu, popravke i uređenje stana, bankarska pitanja.

Na poslovnom planu će vam dobro doći sva vaša dosadašnja iskustva, od njih ćete moći izvući znanje kako da se lakše nosite sa velikim poslovima u budućnosti.
Za mnoge Jarčeve odavno započeti pa napušteni poslovi će se aktivirati i uspešno realizovati.
Ako su vam potrebni sponzori, oni će se pojaviti ili ćete pronaći pouzdane poslovne partnere.
Upoznavanjem ljudi sposobnih za pružanje savetodavnih usluga, kao i uz kreativno razmišljanje, idete ka ostvarenju svojih ciljeva daleko brže i sigurnije.

Ljubavno-romantična veze će se takođe uspešno razvijati. Vaš šarm i harizmatičnost, zajedno s povećanom potrebom da se nekom dopadnete, dovodi vas ne samo do poslovnih uspeha, već i do emotivnih. Jarčevi će intuitivno osetiti važnost porodice pa će se potruditi da ojačaju odnose na tom polju. Uspostaviće bolje unutarporodične veze.

2021. godine u racionalno organiziranom životu Jarca će se pojaviti harmonična Jupitersko-Venerijanska optimistička crta. Povećava se želja za provođenjem što više vremena u krugu porodice i sa prijateljima u prijatnom okruženju.


Period od 6. februara do 20. marta biće harmoničan zbog činjenice da će Jarčevi biti raspoloženi za promene, postaćete fleksibilniji u odnosima sa kolegama i proširiće te polje poslovanja. 

Slične prilike će se dešavati u periodu od sredine aprila do 21. maja. U ovom vremenskom intervalu, mnogi od Jarčeva će imati povećan autoritet, uticaj.
Na proleće će biti prilika za razvoj karijere. Sposobnost izvršavanja radnih obaveza i realizacija zacrtanih ciljeva neće ostati bez nagrade. Biće povećan priliv materijalnih dobara. 

SVE NA JEDNOM MESTU
Krajem maja - početkom juna će biti dosta dešavanja na polju kupovine kola, renoviranje kuće ili čak preseljenjem.

Zahvaljujući tim promenama, život Jarca u drugoj polovini godine će se utemeljiti na novim osnovama. 

Od sredine jula, mnogi Jarčevi će opet imati poslovni uspon.

Kraj jula i augusta iskoristite za potpisivanje važnih ugovora i započinjanje novih poslova. Ovo je prilično važan period za menjanje odnosa, reorganizaciju na poslovnom polju i napredovanju do višeg nivoa. Kao rezultat, Jarčevi će biti zadovoljni u potpuno drugačijoj postavci na poslu.

Septembar - oktobar je odličan period za romantične avanture i stvaranje harmoničnih i dugoročnih veza. To je takođe dobar period za širenje poslovanja. Pripremite se u slučaju da vam zatrebaju dodatna sredstava za realizaciju vaših planova. Pri tom, ćete morati da radite više poslova odjednom u koliko ne budete hteli da dođete u situaciju da vas sva sastavi odjednom.

Krajem oktobra - novembra, Jarčevi mogu malo odmoriti i opustiti se. Mesec će biti miran, ali nikako monoton.

Od početka pa do sredine novembra, veoma je nepovoljan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova, jer ćete biti uskraćeni za prave informacije. Iz toga razloga postoji rizik od sukoba i financijskih gubitaka.

Pored toga, neko od partnera će odbiti da nastavi saradnju. Moguće je da dođe do stagnacija na poslu, depresije i smanjenja energije.

Optimizam i polet će opet dobiti na snazi tek krajem decembra, kada ćete postaviti temelje za sledeću 2022. godinu.