HOROSKOP ZA LAV - 2021. GODINU


2021. godine Lavovi će imati priliku da se dokažu na jedan nov način. Ovo će biti dosta teška godina za Lava, stari planovi i njihova realizacija nisu uspeli da budu završieni po planu, a novih još ni na vidiku nema.

Horoskop za 2021. godinu za Lava

U energetskom polju Lavova 2021. godine će se dešavati veoma važne promene, doći će do velikih promena unutar samog duhovnog stanja Lava. Menjaće se dosadašnji stavovi i pogledi na svet.

2021. godine Lavovi će otkriti svoje do sada nepoznate talente, koje će im promeniti život. Godina će biti bogata događajima i novinama, kreativna i potpuno drugačija.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 


Lavovi su otvoreni za kontakte i kreiraće  priliku da uspostave nove veze i postave čvrste temelje svog budućeg šestogodišnjeg ciklusa.

Pravi je trenutak da shvatite svoje slabosti i greške, pa to možete da iskoristite za uspostavljanje kontakata i izgradnju dugoročnih partnerstava, kako na privatnom polju tako i u poslovnoj sveri.

Vaša harizmatičnost je u porastu kao i vaša  sposobnost da budete vođa, sa ta dva talenta ćete i te kako uspeti da delujete a okolinu.

SVE NA JEDNOM MESTU

Horoskop za Lava 2021. godine - glavna dešavanja

2021. godine Lavovi imaju šansu da privuku još veći broj ljudi, al morate biti oprezni. Možete sebi privući i nepoželjne osobe sa podmuklim namerama.

Da biste bolje planirali svoju budućnost, morate se dobro prisetiti svojih prethodnih iskustava, kako vam se neka od loših ne bi ponovila.

Budući da će Lav celu godinu biti pod uticajem Saturna - planete odgovornosti, veoma je bitno da postanete samostalni, a ne da čekate da drugi izvršavaju vaše obaveze.

A ako želite da ova godina bude uspešna, treba da uradite malo više i pre drugih, ni u kom slučaju ne gubite veru u sebe. Hrabrost i avanturizam su vam takođe dobrodošli.

Ove godine Lavovi mogu napredovati na polju posla, na polju kreativnosti, emotivnim i partnerskim odnosima.

Jedino što može sprečiti njihov uspeh je da ne budu dovoljno oprezni i da ne istraju u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

 Ne delite poslove na važne i manje važne, više pažnje obratite  detalje, to će vam se isplatiti.

2021. će biti podsticajna u smislu želje za promenom okruženja, da započnete novi posao koji daleko više obećava i na kojem će biti daleko interesantnije. Mnogi će se napokon osloboditi karmičkih dugova i obaveza prema drugima.

To će biti posebno izraženo u trećoj dekadi januara i početkom februara.
Početkom marta će doći do lagane stagnacije u poslu i Lav će morati da sputava svoje emocije i želje.  Al, krajem marta već se može računati na pozitivne promene, kako na polju financija tako i na ostalim poljima.

Veoma povoljan period od sredine aprila do treće dekade maja. Pokušajte biti efikasni u ovom periodu, potrudite se više, postavite više ciljeve i ne "maštajte ​​na lovorikama", već zapnite i uradite.

Vreme za odmor i opuštanje je kraj juna - početak jula. Ovaj period je nepovoljan za bilo kakve poslove i nestabilan je na polju novca. U svakom slučaju, vredi uzeti pauzu za predah u ovom periodu. Okrenite se oko sebe i razmislite o svemu.

Neki Lavovi mogu imati sukobe sa kolegama i nadređenima.

Ali, ako se obuzdate i budete dosledni svojim ciljevima, setite se druge polovine septembra i oktobra kao jednog od najuspešnijih i pozitivnih perioda u godini. Tada će vam se ostvariti mnoge želje, kreativni planovi i projekti. Neko može pronaći nove izvore prihoda ili dobiti neočekivanu premiju.

Krajem oktobra i u prvoj polovini novembra dolazi do velike tenzije jer će se morati rešavati neki problemi vaših najmilijih.

Lako je moguće da će doći do pada energije, zbog čega će se Lav osećati tromo, nesigurno i bolesno.

Krajem novembra situacija se menja, javlja se želja za novim planovima i njihovim ostvarenjima. Krajem godine otvaraju se dobre šanse na poslovnom planu. 

HOROSKOP ZA OVNA 2021. GODINU 

HOROSKOP ZA BIKA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA BLIZANCE -2021. GODINA

HOROSKOP ZA RAK - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA LAV - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA DEVICU - 2021. GODINA  

HOROSKOP ZA VAGU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA ŠKORPIJU - 2021. GODINA 

HOROSKOP ZA STRELCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA JARCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA VODOLIJU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA RIBE - 2021. GODINA

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!