HOROSKOP ZA LAVA - MESEC JUN 2020


Jun  2020. za mnoge Lavove je energetski zasićen i zanimljiv period i obećava im mnogo sastanaka, putovanja i aktivne komunikacije.


U tom smislu, najpovoljnija će biti druga dekada, kada će novi načini i metode, planovi i projekti imati vrlo pozitivan uticaj na njihovu sudbinu.


Oni će moći da ojačaju svoj autoritet, profesionalni položaj, zahvaljujući svojim naporima i pomoći spolja.

U prvoj dekadi juna 2020. godine, Lavovi moraju biti oprezniji da ne gube snagu uzalud.


Savet i podrška onih koji ih okružuju biće izuzetno potrebni za Lava, jer se u njihovoj sudbini mogu dogoditi važne promene, a to može izazvati zbrku i stanje emocionalnog uzbuđenja, nestabilnosti.

Štaviše, prekomerni i ponekad neopravdani optimizam može dovesti do neozbiljnih rizičnih akcija i avantura sa strane Lava. 

Mnogi od njih takođe mogu biti umešani u odnose sa ljudima koji će imati svoje sebične ciljeve i koristiti talente i mogućnosti Lavova.


A i oni sami možda nisu potpuno objektivni u svojim procenama, iznose zahteve partnerima i saveznicima i zahtevaju od njih nemoguće.

Takođe će zakomplikovati odnose sa voljenim osobama i partnerima, jer će Lavovima često biti teško da shvate njihova osećanja i želje.


Ovo je povoljno vreme za važne sastanke, važne događaje, putovanja i zaključivanje sporazuma, kao i za preseljenje na novo  radno mesto.


Mnogi Lavovi mogu izgubiti osećaj za stvarnost i praktičnost, oni će biti neozbiljniji u vezi sa predloženim idejama i projektima zbog kojih rizikuju da se suoče sa finansijskim gubicima, uz gubitak poverenja od strane partnera.


Period nakon 14. juna 2020., posebno od 17. do 21., biće uspešniji za mnoge planove.


U ovom trenutku, Lavovi su podrška partnerima u mnogim sferama života. 

Stoga je bolje odgoditi rešavanje važnih pitanja, pregovore, potpisivanje sporazuma do ovog trenutka.


U periodu od 22. do 27. juna 2020. situacija se može radikalno promeniti.


Postupci konkurencije, zavidnih ljudi, kao i nagli pad energetskog potencijala, mogu ugroziti mnoge stvari, a sa njim i situaciju koja ne ide u korist Lavu.


Mnogi sastanci i pregovori mogu biti neuspešni. Ograničenja i skrivene prepreke mogu usporiti njihov rast u karijeri, poljuljati autoritet i uticaj.


Stoga je kraj juna 2020. vreme stagnacije energije i psiho-emocionalne nestabilnosti Lavova.


Povoljni dani za Lava u junu 2020. godine: 2, 6, 10, 14, 20, 24, 29

Loši dani za Lava u junu 2020. godine: 4, 8, 12, 18, 22, 26