Horoskop za Ovna


Horoskop za maj 2020. Ovan
U maju 2020. Ovnovima će na razmatranje doći materijalna pitanja, ulaganja, financijskih transakcija, ideja i novih planova. Sve će to stvoriti snažnu napetost oko vas, morat ćete brzo delovati, međutim u koliko zagrizete nagrada će biti velika!

Prva, a posebno druga dekada maja 2020. godine za Ovna, mogu biti povoljni za provođenje ranije započetih planova i projekata, finansijskih transakcija.

Istina, ne baš stabilna situacija u javnom životu može stvoriti potrebu za prilagođavanjem Ovnovih planova, potrebno je donošenje brzih odluka u poslu i profesionalnoj oblasti.

Uz to, problemi vezani za ulaganja, nekretnine mogu takođe zahtevati određenu dozu žrtvovanja od strane Ovna, treba veoma brzo reagovati.

Situacija oko nekretnina može biti nestabilna, pa je moguće da će mnogi od planova biti izmenjeni. 
U ovom trenutku važne su dobro osmišljene odluke, ne biste trebali rizikovati i oslanjati se na slučajnost.

Mnogi Ovnovi će takođe imati tendenciju da precijene svoju snagu i uticaj, pa mogu izabrati pogrešan pravac delovanja, što može privući prevarante i avanturiste, koji bi da se okoriste.

U ovom trenutku, Ovnovi bi trebali biti oprezni sa ženama u svom okruženju koje mogu praviti spletke i podmetati nogu. Posebno u prvoj polovini meseca.

No, druga polovina maja 2020. će se pokazati produktivnijom , mnogi će Ovnovi dobiti dobiti, poklone i nagrade.

Ovnovi će biti vrlo uspešni u poslu, privlačeći profitabilne projekte onima koji ih okružuju, spremni će dočekati svoje zasluge.


Iz tog razloga inicijativa Ovna, uz podršku menadžmenta i kolega, može unaprediti mnoge predstavnike ovog znaka na još jedan korak napred u njihovoj karijeri.

Ovo je pravo vreme za pokretanje vlastitog posla, vođenje posla, traženje novog posla, a takođe možete povećati svoju snagu i uticaj u društvenim aktivnostima.

Širenje poslovnih odnosa takođe može doprineti uspehu i napredovanju Ovna, u ovom periodu raste njihova popularnost i važnosti.

No nakon 25. maja 2020. Ovnovi trebaju pažljivije razmotriti pristigle predloge, jer sve možda i nije tako jednostavno kao što se čini.
Prilikom potpisivanja dokumenata, pri komunikaciji s nadređenima, nerazumijevanje nije isključeno u financijskim stvarima;

U koliko se potkradu greške, očekujte velike probleme. 

Stoga se na kraju treće dekade maja 2020. godine mnoge ideje, kao i planovi, projekti ili kontakti mogu ostati neostvareni i promašeni.

Moguće su i svađe s bliskim ljudima, otuđenje od bliskih osoba, međusobna potraživanja materijalnih sredstava i nerazumevanje.

Stoga je bolje učestvovati na sastancima i započeti nove kontakte do 26. do 27. maja, Odnosi treba da budu zasnovani na intelektualnoj ili kreativnoj saradnji bez rivalstva.

Tada će Ovnovi moći da se dokažu na visokom nivou, steknu kredibilitet i krenu u nove napretke.

Ipak, ne treba donositi grandiozne planove za kraj maja - početak juna, kako ne bi doživeli razočarenje i ne unište prethodno ostvareno. Oni Ovnovi koji su rođeni 27. do 30. marta, u maju 2020. godine, moraju se paziti od rasipanja snage i ulaska u mutne situacije, kako u porodičnom tako i u poslovnom životu.
Za one koji su rođeni od 1. do 5. aprila, preporučljivo je suzdržati se od drastičnih promena u svom životu - ono što je sada dobro i važno, kasnije će se pojaviti u potpuno drugom svetlu.

Ovnovi rođeni 13. i 17. aprila, sudbina gotovo celog maja 2020. godine uči strpljenju i sposobnosti da izdrže ugnjetavanje i nedostatak sredstava.

Tek 5. i 9. maja, situacija će se malo olakšati i postojat će šansa da se učini nešto korisno za ostvarenje njihovih planova.

Povoljni dani za Ovna u maju 2020. godine: 1, 6, 11, 15, 19, 24, 29
Nepovoljni dani za Ovna u maju 2020. godine: 4, 8, 13.17, 21, 26, 31