HOROSKOP ZA RIBE - 2021. GODINA


Za Ribe će 2021. biti veoma značajna i sudbonosna godina. Svi napori usmereni na postizanje određenih ciljeva donose rezultate.

Međutim, potrebno je dobra doza fleksibilnosti i prilagođavanja novonastaloj situaciji, na svim poljima života.

Horoskop za 2021. godinu za Ribe

Za većinu Riba 2021. će biti povezana sa privođenjem kraju svih započetih poslova u prethodnoj godini, kako na ličnom tako i na poslovnom polju. 

2021. je nerešena godina, nije ni loša, a ni preterano dobra za Ribe, to je samo iz  razloga što same Ribe često nemaju tačnu predstavu šta im je trenutno važno.

SVE NA JEDNOM MESTU

Međutim, oni koji imaju jasan cilj i koji su spremni da rade na  ostvarenju istog, postići će napredak, pokazujući svoje sposobnosti na novom polju, mogu postići brz uspeh jedan za drugim.

Horoskop za Ribe 2021. - glavna dešavanja

Već početkom 2021. godine sudbina je za Ribe pripremila velik dobitak. U vidu lutrije ili neočekivanog otkrića, Riba će dobiti određene darove.

To uključuje romantične veze i realizaciju onih planova koji su iz raznih razloga odlagani.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 Taj isti period može biti vreme za otplatu dugovanja i ispunjavanje datih obećanja.


Krajem januara - februara morate biti veoma pažljiviji, jer ljubomorne osobe u okruženju, suparnici, tajni neprijatelji i loši ljudi postaju veoma aktivni u želji da vam naude.

Ribe se mogu suočiti s neočekivanim poteškoćama, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Međutim, ako održite snagu duha i ostanete iznad trenutnog nezadovoljstva i prepucavanja, možete postaviti čvrste temelje za svoj poslovni rast.

Posebno povoljan period za pripremu terena za postizanje daljeg poslovnog napredka.

Na osnovu svojih kvaliteta i intuicije vi ste u prilici da drugima pružite konstruktivne savete, samim tim prikupljate poene za sebe.

Takođe, i sami ćete osetiti naklonost viših sila, a želja za duhovnim rastom privući će nove, interesantne ljude u vaš život i na taj način će vam otvoriti nove primamljive šanse. Ako uspete da realizujete bar mali deo pruženih prilika, tada će ova godina biti upamćena kao sudbonosna.

2021. godine Ribe čekaju duga putovanja, neočekivane i zanimljive ponude, puno ljubavi i novih ideja. Normalno, sve će to uveliko promeniti dosadašnji način života.

Od početka godine, pa i tokom marta, Ribe će sakupljati informacije koje ih pripremaju za promene. Ne čekajte da vas najpre nešto udari, pratite situaciju i delujte na vreme.

Poslušajte savjete i predloge najdražih - većina od njih će biti prilično interesantna. Već u aprilu-maju kreću dešavanja na novim poslovima i u novom okruženju.

Od sredine juna moguće su finansijske poteškoće zbog poslovnih gubitaka, neisplative investicije ili porodičnih problema.

Ova situacija će negativno delovati na vaše raspoloženje. Iz tog razloga za ovaj mesec ne planirajte bitne sastanke i poslove, inače će se koplje prelomiti na vama.

Krajem juna - početkom jula, vaša energija će se obnoviti i u tom periodu najbolje je da rešavate sva bitna pitanja. Darom predviđanja možete zaštititi sebe i svoju porodicu od eventualnih problema.
Jul je takođe dobar za vašu kreativnost. 

Postoji verovatnoća novih poslovnih ponuda ili novih emotivnih veza.

SVE NA JEDNOM MESTU

Imaćete upliv energije i odlučnosti u avgustu i početkom septembra. Mnogi će se u tom periodu napredovati na polju posla, ali budite spremni na mogućnost nerazumevanja od strane uprave i kolega. Veoma ste ranjivi u ovom periodu pa se možete osećati povređenim.

Kraj septembra - početak oktobra su period velikih promena. Budite oprezni u komunikaciji i građenju odnosa, moguće su neplanske kupovine i neracionalna potrošnja.
U oktobru i novembru će se povećati intuicija, povećati energija zahvaljujući kojoj uz minimalan napor možete postići visoke rezultate.

U decembru će mnoge Ribe poželeti da budu same i da se bace na posao.

Ako u tome uspete, pronaći ćete novi izvor prihoda i dobiti priznanje za svoje zasluge. Budite hrabri jer sa svojim talentima i sposobnostima ćete ući u 2022. godinu kao sigurniji, snažniji i kvalitetniji. 

HOROSKOP ZA OVNA 2021. GODINU 

HOROSKOP ZA BIKA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA BLIZANCE -2021. GODINA

HOROSKOP ZA RAK - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA LAV - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA DEVICU - 2021. GODINA  

HOROSKOP ZA VAGU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA ŠKORPIJU - 2021. GODINA 

HOROSKOP ZA STRELCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA JARCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA VODOLIJU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA RIBE - 2021. GODINA

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 Važno: Sve informacije na web stranici NaturalniCentar su samo za INFORMACIJE ne zamenjuju savete, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube