HOROSKOP ZA ŠKORPIJU - 2021. GODINA


Škorpije će 2021. pamtiti kao dosta tešku al uspešnu godinu. U celosti će se promeniti način života, mesto prebivališta, porodični odnosi i društvo.

Horoskop za 2021. godinu za Škorpiju

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 

Pozitivne promene 2021. neće dugo čekati. Škorpije će se veoma brzo naći u vrtlogu dešavanja. Možemo reći da započinje nova faza u vašem životu. Da, neće baš biti cvećem pokrivena staza, ali povratka nema.

Zapamtite, ova vam godina može pružiti dosta lepih trenutaka, al imate jedan veoma važan uslov: da budete pažljiviji prema osećanjima drugih ljudi. Naučite da komunicirate sa ljudima tako da ih ne vređate svojim izjavama i uvek uzmite u obzir i tuđe mišljenje.

Ako to uspete da iskanališete onda  možete doživeti nova osećanja i  lepe emotivne veze, možete stvoriti temelje za dugotrajno partnerstvo, kao i dosta novih i dobrih ideja za svoj lični razvoj i napredovanje.

Horoskop za Škorpiju za 2021. godinu - glavna dešavanja

Mnogi će se od Škorpija 2021. ozbiljno pozabaviti promenama u svom životu, a želja za ostvarenjem i samorazvojem podstaći će ih ka novim poslovima. Slobodno eksperimentšite, bezmalo svi vaši snovi i planovi su ostvarivi. U ovoj godini vaša intuicija će još više doći do izražaja. Tako da vam se na polju posla otvaraju nove šanse.

Da biste stekli samopouzdanje, svakako razmislite o svojim prethodnim iskustvima, usponima i padovima, konkretno u prošloj 2020. godini. U koliko uspete da uskladite svoju intuiciju i svoja  prethodno stečena iskustva, vi ćete postati nezamenjiv partner i prijatelj.

Februar i mart su veoma dobar period za Škorpiju 2021. godine. Škorpije će jasno videti pravac u kom treba da se ide i uspeće da naprave sebi najkraći put do osvajanja cilja.

April je mesec za odbacivanje tereta prošlosti: starih navika, veza, stvari.

Mnogi će skinuti svoje maske i pokazati pravo lice. U ovom periodu treba biti spreman na činjenicu da je rastanak s prošlošću najčešće bolan. Nisu isključeni sukobi, kako sa šefovima, kolegama, tako i sa osobama koje ste smatrali prijateljima. Štaviše, mogu vam postati konkurenti, ljubomorni i ne baš naklonjeni. To će vas poterati da brže menjajte okruženje i ostvarujete nove kontakte.


U maju ćete se dobrim delom osloboditi starih obaveza i započinjete nove aktivnosti u novom poslu. Ako vam ovo uspe,  jun i druga polovina jula će biti veoma uspešni i berićetni.

U augustu 2021. godine, Škorpije će već imati plodove svog rada i korist od uloženog truda. Mnogi će se popeti na višu društvenu lestvicu, ostvariće i napredak na poslu.

 Septembar je period neočekivanih događaja i prilagođavanja na poslovnom planu. Trebate biti veoma oprezni pri potpisivanju dokumenata, kao i rezervisani u komunikaciji sa ljudima.

Oktobar će biti težak i nestabilan period. Sukobi Škorpije će se povećavati, mnogi će podsvesno izazivati ​​svađe koje dovode do raskida odnosa.

Iz tog raazloga odgodite sve bitne stvari i sastanke za kraj oktobra, novembra, kada intenzitet vaših strasti malo popusti, energija će se oporaviti i moći ćete donositi pametnije odluke.

Za mnoge je u tom periodu moguća stagnacija u poslu i depresija, koje se u potpunosti možete rešiti tek krajem novembra.

U decembru će se Škorpijama vratiti samopouzdanje, životna radost i počeće raditi sa mnogo više dinamike i efikasnosti.

Ovo je period stvaralačkog uspona koji će vam se isplatiti  već 2022. godine.

HOROSKOP ZA OVNA 2021. GODINU 

HOROSKOP ZA BIKA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA BLIZANCE -2021. GODINA

HOROSKOP ZA RAK - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA LAV - 2021. GODINU  

HOROSKOP ZA DEVICU - 2021. GODINA  

HOROSKOP ZA VAGU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA ŠKORPIJU - 2021. GODINA 

HOROSKOP ZA STRELCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA JARCA - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA VODOLIJU - 2021. GODINA

HOROSKOP ZA RIBE - 2021. GODINA

 

Sviđa vam se? Podelite sa prijateljima!

Zapratite naš fb       

Zapratite naš youtube