HOROSKOP ZA STRELCA - 2021. GODINA


Strelac će se 2021. godine konstantno napredovati, otvaraće se vrata i mogućnost novih šansi je pred vama. Sudbina će vam definitivno pružiti nove mogućnosti, ali trebate da budete svesni da će na putu uspeha stajati i razna iskušenja.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 

Horoskop za 2021. godine za Strelca

U životu i sudbini Strelca 2021. godina će ostaviti neizbrisiv trag - ovo je jedinstven period kada se ostvaruju šanse gde svoje talente i sposobnosti možete pokazati na novim poljima.
Ovo je period pozitivnih promena, kada se menja okolina, vaš uticaj, interesi, poslovne aktivnosti.

Vaša sposobnost prilagođavanja novim situacijama, komunikacija, svestranost interesnovanja i visok nivo sposobnosti za nova usavršavanja su neverovatne. Energija stimuliše stvaranje novih ideja i izmenu i modernizovanje starih planova.

Horoskop za Strelce za 2021. godinu - glavna dešavanja

2021. godine Strelčeve čeka promena ličnih i ustaljenih navika, kao i veza.

Ovo će doprineti vašem razvoju na novom nivou. Mnogi će biti u prilici da  pokrenu sopstveni biznis i na taj način dođu do većih prihoda. Bitno je da napomenem da će vam se u početku činiti preteško, jer niste spremni za promene. Ali, u suštini, došlo je pravo vreme.

Naravno, nećete u svemu uspeti odmah i iz prvog pokušaja. Pa čak i - teško da će vam sve glatko ići i iz drugog, al ogromna količina energije i zadovoljstva će vam pokazati da ste na dobrom putu.

Putujte češće, isprobajte nove stvari, kako u hrani, odeći, tako i u poslu. Ne bojte se promena. Intuitivno ste akumulirali znanje predviđajući da vas čeka nešto novo i sjajno.

Tokom 2021 Strelac će biti u potrazi za novim inovacijama vezanim za svoj novi posao. U vezi toga će biti dosta obećavajućih predloga koji vode do željenih promena, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu.

SVE NA JEDNOM MESTU

Januar i početak februara će biti prilično stresan i napet, posebno na polju kontakata. Ali u prvoj dekadi februara dolazi miran period sa zanimljivim i profitabilnim ponudama.

Iskoristite ovo vreme za potpisivanje ugovora i putovanja. Takođe, ovo vreme je dobro za započinjanje novog posla, promenu starog, a može da se odnosi i na venčanje.

U martu će možda doći do neke stagnacije na poslovnom polju, ali ne brinite, to je više nego nadoknadivo u drugoj polovini aprila. U ovom trenutku, mnogi će već u veliko biti spremni da radikalno menjaju svoj život.
U aprilu i početkom maja takođe možete računati na profesionalni i kreativni rast.

U drugoj polovini maja dolazi do rasta energije zahvaljujući kojoj će Strelac uspostaviti kontakte sa ljudima na raznim nivoima.

Stvoriće se prilika da pokažete svoje liderske kvalitete i predstavite progresivne ideje za koje ranije nije bilo potrebe, a sada se ta potreba javlja.

Najupečatljiviji period 2021. godine je kraj maja - jun, kada će Strelac svojom harizmom i energijom privući pažnju ne samo osoba suprotnog pola, već i potencijalnih poslovnih partnera i novih prijatelja. Ovo je period  romantičnih veza, saradnje i nezaboravnih čulnih iskustava.

U junu i početkom jula 2021. horoskop preporučuje Strelcu da malo uspori, jer će mnogi biti u nestabilnom psihoemocionalnom polju i neće sasvim adekvatno reagovati na ljude u okruženju.

 Ovaj period nesigurnosti i nestabilnosti najbolje je iskoristiti za odmor. Tada ćete moći bez sukoba proći ovaj test stabilnosti i pouzdanosti, a već u augustu ćete doći do novih napredovanja.

Vaš uticaj na partnere i kolege će se povećati i od tih aktivnosti sleduju nagrade i na materijalnom i na kreativnom polju.

Krajem avgusta - početkom septembra - još jedno testiranje na polju posla.

Partneri i kolege će odbiti ili neće hteti nastaviti ranije započete zajedničke poslove.

Većinu odgovornosti ćete sami preuzeti na sebe. Neće biti lako, ali snaći ćete se i već krajem septembra - početkom oktobra ne samo da ćete ojačati svoj duh, već i svoju finansijsku situaciju.

Novembar 2021. je prilično težak za Strelca. Suparnici i ljubomorci postaju sve aktivniji i traže bilo koji neoprezan korak koji će iskoristiti za svoju ličnu korist.

Pri tom će vam se smanjiti energija, što će prirodno delovati na vašu radnu sposobnost i zdravlje. Financijska situacija takođe postaje nestabilna, što će potkopati vaše samopouzdanje.

Međutim, krajem novembra situacija će se početi popravljati i u potpunosti ćete nadoknaditi stagnaciju i napetost koje ste ranije osetili. A nakon rođendana, Strelac će osetiti priliv novih kreativnih ideja i rado će praviti nove planove za budućnost.