HOROSKOP ZA VAGU - MESEC MAJ 2020


Život, svakodnevna rutina i umor dovode Vagu u osećanja „kao da sam u sred vrzinog kola“  to osećanje može pratiti Vagu celi maj 2020. Dopustite sebi da budete ono što jeste. Ako se želite opustiti, opustite se i "neka celi svet čeka."

Maj 2020. nije najpovoljniji period za mnoge Vage, jer za njihovu osetljivu prirodu i zdravlje, energije na Zemlji neće biti povoljne.

Međutim, povoljni uticaj iz Kosmosa može stabilizovati njihovo stanje, povećati njihov borbeni duh, spremnost za akciju, tako da prva, a posebno druga dekada, može biti poprilično pozitivna za Vagu.Mnoge od njih će zbog budućeg uspeha i jačanja svog životnog i profesionalnog položaja biti prinuđeni da se fokusiraju na prethodno nerešene probleme ili važna pitanja.

Međutim, u prvoj dekadi maja 2020. godine mogu se pojaviti sukobi uzrokovani materijalnim pitanjima s partnerima i Vaga može biti u nepovoljnim uslovima.

Morate  braniti svoja prava, upotrebiti sva sredstva za uštedu svojih prihoda i ne propustiti šansu da ih povećaju.

U ovom trenutku mogu se pojaviti problemi s poreznim i javnim institucijama, kao i sa partnerima po pitanju zajedničkog vlasništva i raspodele finansija.

Za uspešno rešavanje financijskih pitanja, za važna pitanja i sastanke trebali bi upotrebiti period nakon 14. maja 2020. godine, kada će se Vaga osećati slobodnije i samouverenije.

Moći će prevladati dualnost u svesti i pozitivno će percipirati mišljenja drugih.

Ljubaznost i susretljivost Vaga pomoći će im i da steknu tuđe poverenje i nadoknade dosadašnje nevolje i gubitke.

U ovom trenutku vratit će im se stari dugovi kao i zahvalnice za dosadašnje učestvovanje u njihovim poslovima i problemima.

Ovo je povoljano period za početak nove ljubavi i partnerstva, za sklapanje važnih sporazuma, pregovore i neutralizaciju uticaja, neprijateljski nastrojenih osoba. 

Mnoge Vage će osetiti samopouzdanje, koje će ih pogurati napred.
U trećoj dekadi maja 2020. Vaga će možda otvoriti nove vidike, mogućnosti i financijske uspehe.

Komunikacija s javnošću, prijateljstva, ugovori i putovanja, duhovne težnje, posebno do 28. dana, mogu radikalno i na bolje promeniti sudbinu mnogih Vaga.

Ovaj period je povoljan i za putovanja, sastanke, pregovore, za razmenu mišljenja, tako da će Vaga moći uspešno sarađivati ​​s novim organizacijama, kao i uživati ​​u simpatiji i podršci rukovodstva.

Ovaj je period povoljan za nastavne i obrazovne aktivnosti, za dostizanje viših nivoa komunikacije, za sve veću popularnost, za pronalaženje novih izvora financijskog blagostanja i novih mesta aktivnosti.

Vaga rođena 24. do 25. septembra, u maju 2020. godine, moći će postići impresivne rezultate i zahvaljujući sopstvenoj promišljenosti, i uz pomoć starijih drugova ili rodbine koji su sedokosi.

Rođeni 17. i 21. oktobra, naprotiv, ne biste trebali računati na podršku šefa i iskusnih kolega - verovatno im se neće svideti vaša ambicioznost i neće vas podžati bez obzira na vaše samopouzdanje.

Mnogi od Vaga koji su rođeni 3-8. Oktobra morat će se suočiti sa lukavošću i sujetnošću agresivnih protivnika i rivala.

Pažljivo pročitajte sva dokumenta koja potpisujete i pazite se  dvosmislenih situacija.

Povoljni dani za Vagu u maju 2020. godine: 1, 5, 9, 14, 19, 24, 29
Nepovoljni dani za Vagu u maju 2020. godine: 3, 7, 12, 17, 22, 26, 31