HOROSKOP ZA ZNAK BIK- JUN 2020


Horoskop za  Bika  Jun 2020.godine


Jun 2020. godine, posebno prva polovina meseca, nepovoljan je period za većinu Bikova, i u najvećoj meri zato što će se oni morati baviti finansijskim i materijalnim aspektima života.


Bik će imati veće troškove, tako da će morati da traže dodatne izvore prihoda da bi pokrio troškove.


Bik će imati mnogo želja, a drugi će računati na njihovu pomoć, tako da će ljudi ovog znaka morati da preispitaju svoje mogiućnosti.


U ovom trenutku su i prevara i gubitak mogući, pa je nepoželjno uplitati se u sumnjive događaje, projekte koji vam mogu iznenada ponuđeni.


Ne možete donositi žurne odluke, a ovaj put će dovesti do više informacija i odluka koje ponekad mogu spasiti situaciju.


Maštovitost Bika može se očitavati vrlo jasno, a to će im pomoći ne samo u profesionalnoj sferi, već će i delovati kao mudri savetnik za izlazak iz složenih i komplikovanih situacija.


Sastanci sa novim partnerima, kolektivne diskusije, koordinacija njihovih planova sa budućim kolegama, nadređenima i sponzorima mogu biti glavni zadaci u ovoj godini.


Ovo vreme može se pokazati ponižavajućim za sudbinu mnogih Bikova u drugoj polovini godine, stoga aktivne akcije u prvoj, a naročito u drugoj dekadi juna mogu doneti posebne globalne pozitivne promene u sudbini mnogih od njih.


U drugoj polovini juna 2020. situacija će postati skladnija, a odnosi, kako u ličnom životu tako i u profesionalnom, mogu se promeniti na bolje, naročito od 17. do 21. jula.


Ovo je veoma povoljno vreme za rešavanje sporova, za donošenje važnih i uravnoteženih odluka. Uspostavljanje novih odnosa, za javni nastup.


Bik očekuje uspeh u obrazovnim i nastavnim aktivnostima, moći će dobro da poseduju publiku, postanu duhovei vođe i ujedine ljude oko zajedničkog cilja.


Mnogi od njih imaće snagu ubeđivanja, pa im neće biti teško da okupe istomišljenike i pomoćnike.


Posle 22. juna 2020. godine Bik će morati da posveti više pažnje učenju, samoobrazovanju, kao i da prikupi i pripremi važne informacije za nove planove.


Brojne pozitivne promene koje ih čekaju krajem juna mogu otvoriti novu prekretnicu u ljubavi i karijeri.


U ovom trenutku Bik takođe očekuje promene u kreativnosti i poslu, putovanjima i poslovnim putovanjima, potrebu za rešavanjem problema. Iako će ih to odvratiti od njihovih planova i obećavajućih projekata, ali oni će biti temelj budućeg uspeha.


Visok nivo njihove vitalne energije omogućiće im da budu dinamični, živahni i harizmatični. 


Povoljni dani za Bika u junu 2020. godine: 4, 8, 13, 17, 22, 27

Nepovoljni dani za Bika u junu 2020. godine: 2, 6, 10, 15, 19, 24, 29