HOROSKOP ZA ZNAK BIK - MAJ 2020


Horoskop za Bik maja 2020. godine


Maj 2020. godine, posebno prva i druga decenija, je veoma povoljno i dinamično vreme za mnoge Bikove.


Njihov energetski potencijal će se povećavati svakim danom, a zbog harizme, hrabrosti i samopouzdanja, kao i novih ideja i kompetencija, oni mogu biti važni i nezamenljivi u njihovom radu.


Pored toga, zahvaljujući „drugom vetru“, koji se otvara posle rođendana, Bik ne samo da će biti „motor“ zajedničkog posla, već će moći da poveća i prihod i profit u zajedničkom poslu, projektu.


U tom smislu, ovo će „biti veoma povoljan period za karijeru, nove sastanke, potpisivanje ugovora i putovanja."


A najuspešniji u tom pogledu biće period od 14. do 22. maja 2020., stoga je bolje da za ovo vreme prenesemo važne i odgovorne poslove za Bika .


Bik će tačno predvidjeti profitabilno poslovanje i projekte, generisati nove inovativne ideje i voditi tim.


Njihov uticaj će se povećavati, oni mogu postati izraz kolektivnog mišljenja, aktivni borac za pravdu, tako da će neko od ljudi ovog znaka osećati ukus za društvene aktivnosti, za duhovno mentorstvo.


Oni takođe mogu imati pristalice u inostranstvu, može im se ponuditi profitabilna i zanimljiva saradnja.


Generalno, u ovom trenutku mnogi od njih će pokazati želju za promenom mesta, pa će razmotriti predloge za selidbu, dugo putovanje, volontiranje ili rad u inostranstvu.


Ali u ličnim vezama su moguće teškoće, nerazumevanje, a takođe i materijalna ili imovinska međusobna potraživanja.


Moguće je da u ovom trenutku odnosi sa voljenim osobama nestanu u pozadini, a sva pažnja Bika biće usmerena na njegov unutrašnji svet, na mogućnost ostvarivanja njegovih želja i duhovnih težnji.


U trećoj dekadi maja 2020. biće manje takvih mogućnosti, posebno nakon 25. maja.


Možda će morati da srede odnose u svom bliskom krugu, pronađu kompromise, učestvuju u njihovim životima i reše probleme.

Uporedo sa tim, postoji velika verovatnoća da će neplanirani finansijski troškovi, gubici i potreba da se plate računi i pomoć rođacima  postati pooštreni. 


Povoljni dani za Bika u maju 2020. godine: 3, 7, 12, 16, 22, 26, 31

Nepovoljni dani za Bika u maju 2020. godine: 1, 5, 9, 14, 18, 24, 27