HOROSKOP ZA ZNAK BLIZANAC - MESEC MAJ 2020


Horoskop za Blizance za maj 2020. godine

Maj 2020. za Blizance je prilično težak period, završavajući svoj godišnji ciklus, tako da mogu da se osećaju slabo, loše, da budu depresivni zbog privremenih nedostataka.


Međutim, pozitivne energije ovog meseca pomoći će im da relativno mirno prežive ovaj period, tako da prva i druga dekada mogu biti povoljne za njih.


Iako u prvoj dekadi maja 2020. Blizanci ne bi trebalo da očekuju značajne rezultate od svojih aktivnosti, mnoge stvari će se naći u stanju stagnacije, a prekomerna anksioznost i „guranje“ partnera verovatno neće pomoći, a takođe će oduzeti mnogo njihovog vremena i energije.


Zbog toga je do 14. maja bolje za Blizance da zauzmu stav, pažljivije razmotre svoje planove, savetuju se sa kompetentnim ljudima i pokušaju da ne eskaliraju situaciju kako se ne bi doveli do nervnog sloma.

 U drugoj polovini maja 2020. situacija će postati povoljnija, energije će početi da se kreću, a događaji će se početi razvijati mnogo brže.


Zahvaljujući podršci uticajnih ljudi, Blizanci će osećati povećano samopouzdanje i optimizam, pa će im biti lakše da promovišu svoje ideje, postignu rezultate u poslu.


Njihove profesionalne ili društvene aktivnosti počeće da donose materijalne dividende, a moguće je i dobiti povoljne ponude za učešće u zanimljivim projektima.


Međutim, čak i u ovom slučaju blizanci moraju obuzdati svoje želje, jer povećani zahtevi sa njihove strane mogu negirati njihove sopstvene napore, jer neće svi u okruženju biti spremni potpuno da učestvuju u tim planovima.

Pored toga, oni moraju odrediti svoje ciljeve i želje, jer u protivnom mogu ići u više pravaca odjednom i doći do nulta rezultata.


Nakon 23. maja 2020. godine, energetski potencijal Blizanca će se povećati, osećaće se mnogo bolje, energičnije, pleniće otvorenošću i šarmom, što može pomoći u zadobijanju poverenja drugih i uživati u uspehu.


Blizancima će biti posebno lako da sarađuju sa osobama suprotnog pola, jer će im se sviđanje i koketiranje u ovom slučaju pomoći da dobiju brze rezultate i zadovoljstvo svojim postupcima.


Međutim, ne može se reći da je ovo vrlo uspešan period, a Blizanci se mogu nositi sumnjom, iluzornom percepcijom.


Moraju biti pažljiviji, jer preterana lakovernost može privući i ljude koji su sebični i obmanjujući.

Pored toga, Blizanci moraju da postave stvarne ciljeve i ne lete u oblacima. 

Povoljni dani za Blizance u maju 2020. godine: 4, 8, 13, 19, 23, 27

Loši dani za Blizance u maju 2020. godine: 2, 6, 10, 15, 21, 25, 30