HOROSKOP ZA ZNAK OVAN -JUN 2020


Horoskop za jun 2020 Ovan


Prva dekada juna 2020. godine je za mnoge Ovne veoma dinamičan i sudbonosan period.


Bilo kakvi sastanci, putovanja i ranije započeti posao razvijaće se vrlo aktivno, tako da možete očekivati prilično brze rezultate koji mogu doneti brojne pozitivne promene u životu većine Ovna.


Od njih se očekuje da putuju , komunikacija sa različitim ljudima, karmički susreti, što će rezultirati povoljnim mogućnostima koja im otvaraju nove horizonte.


Veoma je važno da u ovom pomalo haotičnom periodu ne propustite uspešne ponude i da filtrirate informacije tokom sastanaka uz pomoć razuma, jer obmana, zabluda i iskušenje nisu isključeni.


U isto vreme, Ovnovi neće uvek biti u stanju da prepoznaju dezinformacije i biće zaokupljeni idejama za koje bi se moglo pokazati da su gubitak vremena, truda i novca. Stoga je opasnost zablude u ovom periodu veoma velika.

 

A takođe je moguće da nova poznanstva sa njihovim idejama mogu odvratiti Ovna od ranije započetih planova, doneti greške u njihovim poslovima i životu.


Druga dekada, od 11. do 21. juna 2020., predstavlja povoljniji period , pa će do 21. dana Ovnovi morati da posvete više pažnje svojim glavnim planovima.


U ovom trenutku su mogući sudbonosni sastanci, važna putovanja koja mogu izazvati osećaje deža- vu. situacija će se suočiti s Ovnom sa potrebom da nešto promeni u svom mišljenju, odustane od prošlosti iluzija, a to neće uvek biti bezbolno.


Velika je verovatnoća da se u ovom periodu Ovnovi mogu rastati sa nekim, da naprave težak, ali važan izbor za sebe.


Odnosi sa voljenim osobama neće uvek biti glatki i povoljni, u teškim će biti teško postići kompromis.


Međutim, ovo je povoljan period da biste dovršili prošle projekte, predstavili ih menadžmentu i dobili za njih zaslužene nagrade.


I u trećoj dekadi juna 2020. Ovnovi moraju raditi na jačanju svog zdravlja, jer smanjenje imuniteta  može malo oslabiti njihovu snagu i entuzijazam.


Tokom ovog perioda, oni će morati uložiti mnogo više napora kako bi postigli željene rezultate. Pored toga, odnosi se mogu pogoršati i u porodici i na poslu.


Kao rezultat spletki, svađa, neprijatnih objašnjenja odnosa sa bliskim ljudima i partnerima, Ovnovi mogu izgubiti podršku koja im je važna.


Zajedno sa tim, mogu postati manje pažljivi, zbog čega su problemi u procesu kretanja i komunikacije prilično verovatni.


Međutim, ovo je pravo vreme da se poboljša stanje u kućai kako bi se stvorilo ugodno i sigurno okruženje. 


Povoljni dani za Ovna u junu 2020. godine: 1, 5, 9, 14, 19, 24, 28

Nepovoljni dani za Ovna u junu 2020. godine: 3, 7, 11, 16, 21, 26, 30