HOROSKOP ZA ZNAK RAK - MESEC JUN 2020


Juni 2020. je težak period za Rakove. Bez obzira koliko teško bilo, setite se: "Ko je uporan, savladaće put." Ostvarićete sve, bitno je ne odustati.

Prva polovina juna 2020. za rakove se može pokazati lošom, pa čak i prekretnicom u njihovoj energiji i sudbini.

 Ovo je vrlo nepovoljan period po pitanju zdravlja, pa preterivanje u poslu može dovesti do sukoba u vezama, može oslabiti imunitet i voditi u depresivno raspoloženje. 

U ovom trenutku događaji koji se nižu, imaće uticaj da se menjaju dosadašnji stavovi, a na taj način će se otvoriti put u perspektivniju budućnost. 

Od 1. do 14. juna 2020. mnogi će rakovi biti u nestabilnom psiho-emocionalnom stanju, mnoge će imati oštre promene raspoloženja, nepažnju, što se može pokazati kao ne samo velika prepreka u poslu, već će biti uzrok povreda i ozbiljnih skandala.

 

Stoga, podrška i saveti prijatelja i bliskih osoba u prvoj polovini juna mogu biti vrlo relevantni u rešavanju teških situacija. 

Rakovi ne treba da zanemare kompetentne savjete i nečije iskustvo, a trebali bi biti i pažljiviji prema suparnicima, jer će pomoću svojih grešaka i poljuljati svoj položaj.

 Ovih je dana nije poželjno komunicirati s novim ljudima, učestvovati u novim planovima i projektima, a najbolje je razmišljati o do sada stečenim utiscima..  

U suprotnom će ih drugi pogrešno razumeti i počeće ih kritikovati, opstruisati.

 

Uz to su u prvoj polovini juna 2020. moguć je i novčani gubitak, koje će oni moći nadoknaditi u drugoj polovini, posle 17.

Dosadašnje greške, napetosti u odnosima polako će jenjavati, mada se neispunjene obveze mogu pokazati kao"kamen u cipeli" i sprečiti Raka da se oseća slobodnije zbog novih stvari i planova.

 

Jasna svest o ciljevima i povećanje energije mnoge će od njih podstaći na smele i odgovorne akcije, oni će efikasnije izgraditi odnose s drugima. 

Njihovo blagostanje i raspoloženje će se poboljšati, autoriteti  će biti prijateljskiji i susretljiviji, pa će sastanci, pregovori i bilo kakva komunikacija doprineti pokretanju novih uspešnih kreativnih projekata i odnosa.

Duhovno jedinstvo, zajednički interesi sa partnerima doprinose uspehu u poslu, kao i stvaranju ne samo poslovnih, već i ljubavnih i prijateljskih odnosa.

 

Rakovi rođeni 26. i 30. juna bit će vrlo društveni u prvoj sedmici juna 2020., imat će zanimljive susrete i korisne informacije. 

Oni koji su rođeni 5. i 11. jula bit će proaktivni i fizički aktivni u prvih deset dana juna.

 Oni rođeni 12. do 14. jula moći će u junu postići dobre rezultate u navigaciji, vodenim sportovima, fotografiji i muzici.

Oni rakovi koji su rođeni od 15. do 20. jula,  u junu 2020. godine, ponovo će osetiti pritisak ne baš povoljnih okolnosti i nedostatak sredstava potrebnih za rešavanje zadataka.

Rad na ambicioznim projektima trebao bi se odgoditi za neka bolja vremena.

Povoljni dani za rak u junu 2020. godine: 4, 8, 13, 17, 21, 26, 30

Nepovoljni dani za rak u junu 2020. godine: 2, 6, 10, 15, 19, 24, 28