Horoskopski znak Rak je osetljiva duša našeg doba!


Horoskopski znak Rak je osetljiva duša našeg doba! Saznajte o ovom horoskopskom znaku ono što nikada niste znali da postoji! On je poseban! 

IZRADA KVANTNOG HOROSKOPA-CENA 5040 RSD-ZAKAŽITE TERMIN NA: 063 885 16 17 

Rak je četvrti astrološki znak zodijaka. Nalazi se pored Blizanaca i Lava. 

Ovo je vodeni znak kojim vlada Mesec, ova kombinacija čini osobu koja se rodila pod tim znakom neverovatno promišljenom, osećajnom i dubokom.

Kažu da su mnogi rakovi kontraverzni, ne spadaju u istu kategoriju i teško ih je jednostavno objasniti. Poznati su po hirovitosti, a ako njima vlada misteriozni mesec, šta bi drugo mogli biti?!

"Mesečevo dete"

Rakovi su prava "mesečeva deca", obično su ekscentrični i uživaju u senzacijama i izgledu koji se razlikuju od ostalih. Oni su osetljivi i poput vodenog znaka, mogu ponekad biti emocionalno eksplozivni.

 Neki od problema ovog  znaka zodijaka sa kojima  se suočava  su njegove  oprečne  želje u životu. Mnogi Rakovi žude za avanturom i pitaju se da li zaista žele da dožive ta iskustva. 


Poput pravog raka, Rak se lako izvuče iz ljuske, ali lako se opet vešto u nju zavuče. Okolina i ljudi oko njih moraju učiniti da se ovaj znak oseća prijatnono ako želite da u potpunosti izađe iz svoje ljušture. Kada se odluče na to, tada se pred vama otvaraju dinamični, intrigantni i komplikovani ljudi. 

Emocionalnost raka

Rakovi, duboko povezani sa mesecom koji se stalno menja, brzo menjaju osećanja. Ako ste u vezi s Rakom, budite oprezni zbog njihove nagle promene energije.

Mnogi Rakovi ne mogu opisati zašto  u jednom momentu osećaju jedno a zatim se u drugom momentu potpuno promene osećanja.

Vrlo su brižni i mogu biti dobri roditelji ako se osećaju stabilno u životu. Rak želi biti poželjan u životu i od koristi svojim članovima porodice.

Raku će trebati neko vreme da poveruje nekome, ali kad se otvori, postaje veoma emocionalno otvoreni. Da biste dobili ovaj rezultat, morate poraditi na njemu.

Oni mogu držati distancu i držati vas podalje od sebe, biti tajnoviti, ali to uvek zavisi od osobe. Kada je Mesec u Raku, mogu postati veoma osetljivi, ali veoma otvoreni za emotivnu razmenu.

Imajte na umu da rakovi mogu biti veoma promenjivi. Ali kada ste na istoj talasnoj dužini  s njima, oni vam veruju, tada se pripremite na činjenicu da vam se život s njima može činiti kao zanimljivo putovanje.

U svom životu obratite posebnu pažnju na Rakove. Imate li među njima prijatelja ili rođaka? Koliko opis odgovara njihovom karakteru?

HOROSKOP ZA OVNA 2021. GODINU