Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ličnom životu?


Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ličnom životu? Kada je ljubav u pitanju, svaki horoskopski znak ima svoje karakteristične osobine. Kad nova osoba uđe u vaš život, prepoznavanje sklonosti za odnos sa određenim horoskopskim znakom može vam pomoći da utvrdite da li je ono što osećate prolazna strast ili ljubavna veza s dugoročnom predispozicijom.

Vi i vaš sunčani znak
Vaš astrološki horoskop simbolična je slika neba u trenutku kada ste se rodili. Smatrajte to vrlo ličnom i jedinstvenom vrstom sudbine. Vaš horoskopski znak, koji je, naravno uslovljen od strane više faktora, se određuje prema datumu vašeg rođenja.


astrologija/koju-vrstu-toksicnih-osoba-privlaci-vas-horoskopski-znak


Dalje u tekstu dajemo približne koncepte koje vaš sunčani znak definiše. Pročitajte da biste shvatili šta to vaš solarni znak govori o vašem romantičnom životu i sklonostima.

Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ličnom životu:

Ovan
Ovan je vatreni znak, stoga nije čudno što Ovan donosi pravu vatru u svakom odnosu zodijačkog znaka. Vaša intimnost je vruća i strastvena. Vrlo ste nezavisni i uživate u romantičnim vezama. Ako neko može ukrotiti vašu urođenu vatru, postaćete veran partner.

Bik
Bik je duboko čulni znak, zbog čega Bik ima vrlo taktičan odnos sa svojim najmilijima, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje. Posvećenost je vaš moto i vaš partner se nikad neće morati brinuti zbog prevare, u koliko je prvi ne izazove. S druge strane, možete biti poprilično uporni.


Blizanci
Blizanci su harizmatični, pa će sve oko sebe, koga  žele, šarmirati i naterati da se zaljube u njih pre ili kasnije. Kao Blizanci prirodni ste psiholog sa oštrom intuicijom . Možda ste prevrtljivi. Međutim, kad izgubite vlastiti strah od intimnosti, postajete simpatični partner sa kojim nikada nije dosadno.


Rakovi
Rak je veoma brižna osoba. Njihov je problem možda što se ponekad toliko brinu o svemu da mogu osećati patnju. Ako ste Rak, poverenje vam predstavlja ogroman problem, pa vam je izuzetno važno da proverite ljude u svom životu prije nego što pustite da vaše emocije zavladaju vama.

Lav
Lav je prirodno svetlo, vladar. Ako ste Lav, nikad nemate dovoljno samopouzdanja da priđete nekome koga zanimate. Međutim, stvaranje dugotrajne veze može predstavljati problem, jer ste malo više zaljubljeni u sebe, pa kada se pojavi problem u vezi, teže ćete pristati da podelite krivicu na ravopravne delove.

Devica
Device mogu biti stidljive, pa neće svi odmah shvatiti kakva ste osoba. Vaša praktična priroda postaje nervozna kada nije sve pod kontrolom. Verujete u rešavanje ljubavnih problema na način koji treba sve da zadovolji.

OČISTITE JETRU I POSPEŠITE METABOLIZAM ZA MESEC DANA PO CENI OD 2350,00 RSD

 
Vaga
Vaga voli da je zaljubljena, a to radi često. S druge strane, zna da odmeri snagu i slabosti neke veze, pa ako ima neskladnu ljubavnu vezu, pristojno se povuče iz nje. U bilo kom trenutku, ako ste Vaga, verovatno ćete imati dosta prijateljstava koja će se kasnije razviti u nešto strastvenije.

 
 Skini kilograme na vreme!


Škorpija
Kao Škorpija, i vi ste pomalo cinični i talentovani u prepoznavanju i eliminaciji neiskrenih momaka. Možda ćete morati naučiti da se malo opustite i pustite druge da se pokažu. Žudite za intenzivnim emotivnim vezama, zato zapamtite: ovakve veze moraju negdje imati svoj početak.

Strelac
Strelac voli držati sve pod kontrolom i u redu. Ako ste Strelac i imate vezu koja vam ne daje ono što želite, najverovatnije nećete imati osećaj kajanja ako to prerano završite.

Strelac je po pravilu fizički najsigurniji znak horoskopa, pa tražite partnera koji će vam biti sjajan životni partner.


Jarac
Jarčevi su ozbiljni ljudi; Galama ih ne impresionira. Odredili ste šta vam je potrebno u romantičnoj vezi i tražite nekoga ko može udovoljiti tim potrebama. Čim pronađete svog partnera, vi postajete posvećen partner svojoj srodnoj duši.

Vodolija
Ako ste Vodolija, već znate da je eksperimentisanje deo ljubavne igre. Ne nosite baš svoje emocije u sebi pa možete biti misteriozni za svoje potencijalne partnere. Uspešno rešavate probleme, pa kad se pojave problemi, obično možete naći kompromis koji odgovara svim stranama.

Ribe
Ribe karakteriše sposobnost empatije, koja je toliko jaka da se ponekad može činiti da su obdarene sposobnošću čitanja misli svojih partnera. Lako sve opraštate, a neki to mogu protumačiti kao značenje da ste pomalo slabi. Ne dozvolite sebi da budete potcenjeni!

Dublje značenje astrologije
Srednjevekovna astrologija temeljila se na ideji da se sunce vrti oko zemlje. Naravno, ovih dana znamo da to nije istina. Međutim, astrologija nudi drevnu osnovu za razumevanje dubljih istina, a često je iznenađujuće tačna.

15-saveta-za-prevazilazenje-anksioznostiZapamtite: vaš solarni znak samo je jedan od elemenata koji određuju kvalitet zodijačkog znaka.