Šta znamo o srcu - kako ga čuvati i sačuvati - kvantnom analizom dolazimo do zapanjujućih informacija


Srce je mišić izuzetne snage. Zaduženo je za transport krvi do najudaljenijih delova tela. Krvni sudovi kojima sekrv transportuje od srca se zovu arterije, a krvni sudovi koji dopremaju krv nazad ka srcusu vene.

Da bi znali kako da pazimo svoje srce treba da znamo i kada je ono najaktivnije, dakle tada najlakše podnosi napore i u tom vremenskom periodu lakše podnosi fizička opterećenja, najlakše prihvata tretmane itd. To je period od 11 do 13 časova.

Vreme od 13 do 21 čas je vreme kada se smanjuje njegova sposobnost, kao i u toku noći, pa bi u tom periodu trebalo da se smanjuje fizičko opterećenje.

Kada čovek dug vremenski period živi u stresu i ne pronalazi način kako da se opusti na dnevnom nivou, dolazi do spazma krvnih sudova, stezanja, i na taj način srce koje vrši funkciju pumpe potiskuje krv kroz sada sužene krvne sudove, ono trpi veće opterećenje, u koliko to traje duži vremenski period dolazi do oštećenja samog mišića srca.

Kada čovek jede hranu koja nikako ne odgovara njegovom genetskom kodu, ta hrana kao talog počinje da se lepi na krvne sudove koji kroz vreme opet dovode do suženja krvnih sudova i do pretnji po zdravlje srca.

Kada čovek spava na polju elektromagnetnog zračenja, ruši se polaritet organa i opet dolazi do poremećaja srčanog ritma.

Kada čovek živi u kandžama straha remeti se dovoljna količina krvi u endokrinim žlezdama koje upravljaju celim telom, pa i samim srčanim mišićem. Opet dolazi do problema samog srca.

Kvantnom analizom dolazimo do uzroka problema u kardiovaskularnom sistemu, od hrane koju koristite, a nije za vas, od mesta na kojem se najviše pozicionirate u toku dana i trpite geopatogena zračenja. Način kako da uskladite sebe i prirodu u ovo savremeno doba.

Po nekada manjak esencijalne aminokiseline vam stvara početnu štetu po vaše srce. 

Najveći problem se pokazuje nedostatak vere i ljubavi prema sebi i okolini. Savremen način života nameće nešto što nije u genetici nas, naših predaka i naših potomaka.

BIODIHIDROKVERCETIN - SAMO DOK TRAJU ZALIHE!!! UŠTEDITE 650 DINARA NA VELIKOM PAKOVANJU OD 180 DOZA

 

Važno: Sve informacije na web stranici www.naturalnicentar.rs su informativnog karaktera i ne zamenjuju savetovanje, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

POZOVITE I INFORMIŠITE SE NA: 062 265 970

Dopalo vam se?  Podelite sa prijateljima!