KAKO OTKLONITI UZROKE POLNE NEMOĆI - IMPOTENCIJE?


KLIKNI NA SLIKU!

DA MUŠKARAC BUDE MUŠKARAC!!!

Šta  u opšte znamo o polnoj nemoći?

Zašto dolazi do tog problema?

Koliko muškaraca ima taj problem?

Evo kratak opis uzroka problema, a samim tim ćete lakše doći do rešenja.

POLNI ORGAN U STANJU EREKCIJE

Kada muškarac vizuelno ugleda osobu koja mu je privlačna, kada priziva neka lepa sećanja ili kada doživi ljubavna milovanja, mozak počinje da luči hormone zadovoljstva: acentil-holin koji ima funkciju da:

KLIKNI NA SLIKU!

DA VIŠE NEMA PROBLEMA!!!

U polnom organu izazove trideset puta bržu cirkulaciju od "normalne"  gde se šupljikava tela napune sa 130-150 mg krvi i na taj način dolazi do "ukrućenosti" (erekcije).

Dakle taj isti hormon: acentil-holin utiče i na zatvaranje zalisaka u venama i da se spreči oticanje krvi iz polnog organa i tako održava stanje erekcije ili "ukrućenosti".

KADA POLNI ORGAN "UZME" GODIŠNJI ODMOR

PONOVO U PUNOJ FORMI!

KLIKNI NA SLIKU!

-u muškom polnom organu se nalaze dva šupljikava tela ispod kojih se nalazi sunđerasti deo;

-u trenutku mlitavosti uda mišićna vlakna su zgrčena i na taj način sprečavaju priticanje krvi u sunđerasti deo i erekcija (ukrućenost) je onemogućena.Kada imamo uvid kako funkcionise ovaj mehanizam, lakše shvatamo zašto dolazi do raznih pojava nemoći;

Iz svega gore opisanog možemo izvući sledeće:

U 80% slučajeva uzrok polne nemoći jeste loše stanje arterija i vena. Kada su arterije koje dovode krv do polnog organa zapušene naslagama nastalim kao posledica sklerotičnih promena i kada oslabi zalistak (klapna) na leđnoj veni polnog organa, koji nam održava nivo krvi prilikom erekcije. Krv lako nestaje i erektilno stanje kratko traje.

 

Pojedini muškarci su u trenucima ljubavi bojažljivi i puni strepnje, a strepnja izaziva polnu nemoć. I tu se stvara krug gde strepnja izaziva polnu nemoć, a polna nemoć izaziva strepnju. Nevolje i brige na poslu, sukobi unutar porodice, rasprave podstiču lučenje adrenalina, hormona koji uzrokuje grčenje svih mišića u telu, pa i onaj u polnom organu. Rezultat toga jesta polna nemoć.

Loša hrana i malo fizičke aktivnosti.

Sredstva za smirenje i depresiju. Ta sredstva blokiraju centre u mozgu za buđenje seksualne želje.

Lekovi protiv povišenog pritiska, a posebno beta blokatori.

Sredstva koja se preporučuju u svrhu smanjenja holesterola, a ta ista sredstva izazivaju eliminisanje vitamina B12 iz organizma. 

DA PROBLEM EREKCIJE OSTANE U PROŠLOSTI!

KLIKNITE NA SLIKU!

telefon: 062 265970  

Vaš cilj je dobro zdravlje!