Kako reaguje vaš organizam ako pijete vodu na prazan želudac


Ovo je zdrav način " čišćenja " organizma. Obična voda za piće može da spasi čoveka od različitih bolesti. Pogotovo ukoliko popijete času vode ujutru na prazan stomak.

 • Glavobolja, bolovi u telu, problemi sa kardiovaskularnim sistemom, ubrzan rad srca, epilepsija, prekomerna težina, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega, povraćanje, gastritis, dijareja, dijabetes, zatvor, očne bolesti, bolesti maternice, menstrualni poremećaji, bolesti uha, nosa i grla… 

Ujutru kada se probudite, pre nego što operete zube, popijte 4 čaše vode (oko 640 ml).

U početku možete da počnete sa manjom količinom, dok se organizam ne navikne.

Operite zube, ali nemojte ništa jedete i pijete narednih 45 minuta.

Dva sata nakon doručka, ručka i večere takođe ne treba da unosite hranu i tečnost.

Ovakav način unošenja vode u organizam može izlečiti različite bolesti, a oni koji su zdravi biće ispunjeni energijom koju ima čista voda.

LEKOVITI RECEPTI ZA UPOTREBU SVINJSKE MASTI KOD PREHLADE, UPALE PLUĆA, TEMPERATURE,...

Koliko dana traje ovaj proces?

 • Visok krvni pritisak - 30 dana,
 • Gastritis - 10 dana,
 • Dijabetes - 30 dana,
 • Zatvor - 10 dana,
 • Tuberkuloza - 90 dana.

Idealno bi bilo da ovakav način unosa vode primjenjujemo tokom čitavog života.

Ljudi koji imaju artritis treba da koriste ovakav način samo prva tri dana u nedeljii, zatim da pauziraju nedelju dana, a nakon toga da nastave svakodnevno da piju vodu ujutru.

U ovom procesu nema kontraindikacija,osim što možete češće ići u toalet.

ZANIMLJIVA ASTROLOGIJA 

Zbog čega je korisno piti vodu na prazan stomak?

 1. Pomaže da se telo očisti od toksina.

Voda prirodno podstiče rad vaših creva, pa se organizam na taj način u toku noći obnavlja i detoksikuje. Pijenje vode će vam pomoći u povećanju proizvodnje mišićnih ćelija i novih krvnih zrnaca.

 1. Poboljšava metabolizam.

Ubrzaće vaš metabolizam za 24%. Ovo je veoma važno za ljude koji su na dijeti. Ubrzan metabolizam znači bolje funkcionisanje probavnog sistema. Voda za piće čisti debelo crevo, i na taj način olakšava protok hranjivih sastojaka.

Đumbir, beli luk i med će vam pomoći kod 8 bolesti

 1. Zdrav gubitak kilograma.

Kada pijete vodu ujutro na prazan želudac, vi se tada detoksikujete. To utiče na bolji rad probavnog sistema. Osećaćete manju glad, a samim tim ćete i manje jesti.

 1. Uklanja gorušicu i probleme sa probavom.

Problemi sa želudcem nastaju usled povećane kiselosti. Voda razredjuje kiselinu koja se stvara u želudcu i sprečava pojavu gorušice. Priprema želudac za doručak.

 1. Poboljšava stanje kože.

Dehidratacija prouzrokuje pojavljivanje bora i dubokh pora na koži. Stručnjaci kažu da ukoliko pijemo 500 ml vode na prazan stomak, poboljšavamo cirkulaciju krvi, kao i naše zdravstveno stanje i izgled.

 1. Čini vašu kosu zdravom, sjajnom i svilenkastom.

Dehidratacija može ozbiljno uticati na rast kose. Voda neguje kosu iz unutrašnjosti organizma. Čini gotovo ¼ težine dlake. Zbog nedostatka vode u telu, kosa često opada, postaje lomljiva, beživotna i suva.

 1. Sprečava pojavu kamena u bubregu i infekcije mokraćne bešike.

Pijenje vode na prazan stomak  je ono što je potrebno da bi se sprečila pojava kamena u bubregu i infekcija bešike. Voda za piće razređuje kiseline koje dovode do stvaranja istih.

Što više vode popijete (u normalnim količinama ), to ste više zaštićeni od raznih vrsta infekcija mokraćne bešike, koje uzrokuju toksini.

 1. Jača imunološki sistem.

Voda pomaže u normalnom funkcionisanju limfnog sistema, što dovodi do jačanja imuniteta. Jak imunološki sistem zaštitiće vas od različitih bolesti.

Vodu morate piti odmah nakon buđenja . Ovo je najlakši način da poboljšate svoje zdravstveno stanje.

 REŠITE SE KISELINE - NADUTOSTI - GASOVA- ELIMINIŠITE BAKTERIJE IZ DIGESTIVNOG TRAKTA

REŠITE SE PROBLEMA SA

HEMOROIDIMA I ANALNIM FISURAMA

Budite zdravi!
Važno: Sve informacije na web stranici www.naturalnicentar.rs su informativnog karaktera i ne zamenjuju savetovanje, dijagnozu ili profesionalnu medicinsku pomoć. Ako imate zdravstvenih problema, odmah se obratite svom lekaru.

Dopalo vam se?  Podelite sa prijateljima!