Kako se rešiti stresa prirodnim putem? Apsolutno provereno i deluje ODMAH!


U našoj krvi se nalaze hormoni. Kod stanja stresa mozak proizvodi hormon adrenalin, koji se u velikoj količini luči u krvotok. Adrenalin je "hormon straha", on se luči kod ljudi i životinja u stresnim situacijama.

Priroda je sve podesila kako treba, ako je osoba uvređena ili se oseća da je u nekoj opasnosti počinje lučenje ADRENALINA i da bi ga se oslobodila iz organizma osoba mora: mokriti, znojati se ili plakati. NE POSTOJI DRUGI IZLAZ ADRENALINA. Svako ko plače OTROVAN JE ADRENALINOM u celosti. 

Najbolje prirodno sredstvo protiv stresa jeste čaša vode sa temperaturom od 50 stepeni. Osoba će odmah početi da se znoji i da izbacuje ADRENALIN iz organizma. Ako popijete hladnu vodu nećete se znojati. Voda neće prodirati u krv dok ne dostigne temperaturu od 36 stepeni.

Kod velikog stanja stresa potrebno je u roku 15 minuta popiti 500ml vode na 50 stepeni. Pojaviće se ogromno znojanje i osoba će se odmah smiriti. PROVERENO!!!!

Da li ti se svidelo? Podelite sa prijateljima!

UKOLIKO STE IZGUBILI SAMOPOUZDANJE I IMATE OSEĆAJ DA SE STALNO VRTITE U KRUG, NE ZNATE KUDA DA KRENETE, A OSEĆATE DA STE VIŠE ZASLUŽILI OD ŽIVOTA 

  

GODIŠNJI HOROSKOP PROGNOZA ZA NAREDNIH 12 MESECI JE PRAVI IZBOR ZA VAS. INFORMIŠITE SE KLIKOM NA OVAJ LINK KAKO MOŽETE PORUČITI SVOJU PROGNOZU.   
TO JE PRAVI IZBOR ZA VAS